marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce transformare: cum arata actorii din The Walking Dead, in realitate, atunci cand nu vaneaza zombi

Pe 12 octombrie, in SUA, debuteaza cel de-al cincilea sezon din serialul The Walking Dead, poate cel mai popular serial in America. Fanii asteapta cu sufletul la gura sa afle ce se intampla mai departe cu Rick si ceilalti eroi si cum vor infrunta mai departe "apocalipsa zombiilor".

Ce transformare: cum arata actorii din The Walking Dead, in realitate, atunci cand nu vaneaza zombi

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

 

Fanii s-au obisnuit cu un anumit look al starurilor din film: Rick are barba si un aspect neingrijit, Michone are parul lung, in codite si un look de luptatoare, ajutata si de celebra sabie, iar Daryl este cel care cucereste inimile fanelor, cu acel "trashy look", dar irezisbtil. De altfel, actorul Norman Reedus are clauza in contract, conform careia, pe durata show-ului nu are voie sa isi schimbe freza.

 

 

Norman Reedus (Daryl) si Andrew Lincoln (Rick)

In realitate, insa, toti protagonistii serialului arata cu totul altfel, si pare greu de crezut ca ei sunt cei care vaneaza zombi in The Walking Dead. Aflati la un eveniment pentru promovarea noului sezon, Andrew Lincol, Norman Reedus si ceilalti au atras atentia cu aparitiile lor pe covorul rosu. VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Laura Cohan (Maggie)

 

 

Sezonul trecur s-a incheiat abrupt, lasandu-i pe fani cu multe intrebari, dupa ce Rick, Darryl, dar si Maggie sau Glenn s-au reunit la Terminus, un loc misterios de adapost, pe care Rick il considera periculos. Robert Kirkman, producatorul serialului si creatorul benzilor desenate care stau la baza a facut cateva declaratii despre ce se va intampla in urmatorul sezon: "Rick a ajuns intr-un impas si se intreaba daca nu cumva au fost nevoiti atat de mult sa supravietuieasca incat au uitat sa fie oameni? Incepe sa isi piarda speranta in umanitate, in capacitatea de a avea incredere unul in celalalt si i se pare imposibil sa mai poti trai omeneste intr-o astfel de lume. Personajul lui Rick va fi bantuit de experientele petrecute in ultimul episod si o va lua intr-o noua directi" a spus Kirkman, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

 

The Walking Dead este unul dintre cele mai urmarite seriale din lume, cu o baza extraordinara de fani. Asa ca nu e de mirare faptul ca ultimul episod din sezonul 4 a inregistrat cifre foarte bune. Astfel, a fost cel mai urmarit episod dupa cel de debut al sezonului, care a atras peste 16 milioane de spectatori in fata televizoarelor.

 

 

Sezonul 5 debuteaza in SUA pe 12 octombrie 2014.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies