marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai placuta surpriza de la Comic-Con 2015 vine de la Quentin Tarantino. Ce a anuntat regizorul despre filmul "The Hateful Eight"

Una dintre cele mai mari surprize venite de la festivalul Comic-Con din San Diego a fost cea legata de urmatorul film al lui Quentin Tarantino, "The hateful eight".

Cea mai placuta surpriza de la Comic-Con 2015 vine de la Quentin Tarantino. Ce a anuntat regizorul despre filmul The Hateful Eight

Conform Business Insider, Tarantino a anuntat ca celebrul compozitor italian Ennio Morricone se va ocupa de coloana sonora a viitorului sau western.

 

Surpriza este una mare deoarece - fanii stiu deja - Tarantino nu obisnuieste sa foloseasca o coloana sonora originala la filmele sale, preferand sa aplice un mix eclectic de piese vechi.

 

 

In afara de asta, Ennio Morricone a anuntat in 2013 ca nu va mai lucra niciodata cu regizorul, suparat ca "Tarantino pune fara coerenta muzica in filmele sale". Cei doi au colaborat ultima data la filmul "Django unchained", pentru care italianul a compus 4 piese.

 

 

Ennio Morricone a castigat doua premii Grammy, doua Globuri de Aur, cinci Anthony Asquith Awards for Film Music - oferite de organizatorii galei BAFTA. A compus celebra coloana sonora pentru serialul La Piovra (Caracatita) din anii '80 si este extrem de cunoscut pentru una dintre cele mai emblematice colaborari din lumea filmului - alaturi de regizorul Sergio Leone, pentru ale carui western-uri "spaghetti" a compus coloane sonore legendare ca A Fistful of Dollars (1964), For a Few Dollars More (1965), The Good, the Bad and the Ugly (1966), Once Upon a Time in the West (1968) sau Once Upon a Time in America (1984).

 

 

Pe de alta parte, cei de la Entertainment Tonight au stat de vorba cu echipa de filmare de la "The hateful eight", care a povestit cat de frig a fost la unele scene. "Nu era nevoie sa joci un rol. Nu trebuia sa te prefaci ca este frig, pentru ca ... chiar era frig!", spune actorul Michael Madsen.

 

"Lumea isi va pierde incet, dar sigur, mintile" - a declarat si Walton Goggins. 

 

Filmul se va lansa chiar de Craciun, anul acesta, iar actiunea are loc dupa razboiul civil din Wyoming.


Galerie foto


Modifică setările cookies