marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino vrea sa se retraga dupa al zecelea film din cariera: regizorul a confirmat subiectul si actorii din The Hateful Eight

Quentin Tarantino, unul dintre cei mai apreciati regizori americani, a declarat ca vrea sa se retraga din cariera cinematografica, dupa ce face si al zecelea film, The Hateful Eight. Acesta a oferit noi detalii despre distributie si subiect.

Quentin Tarantino vrea sa se retraga dupa al zecelea film din cariera: regizorul a confirmat subiectul si actorii din The Hateful Eight

Quentin Tarantino continua sa fie un personaj plin de surprize. Regizorul american a anuntat oficial subiectul urmatorului sau film, "The Hateful Eight" si distributia completa. Surpriza este aparitia numelui lui Channing Tatum in film.

 

Dar fanii regizorului vor fi intristati de anuntul regizorului: acesta e decis sa renunte la cinemaotgrafie dupa ce face al zecelea film, in calitate de regizor. Invitat la o conferinta sustinuta de American Film Market, Quentin Tarantino a dezbatut indelung acest subiect.

 

"Eu nu cred ca trebuie sa ramai in peisaj pana cand se satura oamenii de tine. Imi place sa cred ca ii voi lasa dorindu-si mai mult. De altfel, sunt de parere ca regia este potrivita pentru un spirit tanar si imi place sa cred ca exista <<un cordon ombilical>> care leaga primul si ultimul meu film. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta este modul meu in care aleg sa ies de pe scena. Sigur, nimic nu e batut in cuie, dar asa as vrea, sa fac 10 filme si sa ma retrag" a declarat Tarantino conform Deadline.com

 

 

Asta ar insemna ca The Hateful Eight sa fie ultimul film sau sa mai faca doar  un film. Invitat la conferinta, Samuel L. Jackson l-a intrebat ce va face Quentin Tarantino dupa ce renunta la film ? "Voi scrie carti, scenarii de piese de teatru si imi voi vedea linistit de anii mei dragi." Primul sau film este celebrul "Reservoir Dogs" din 1992, iar cel mai recent film este "Django Unchained", din 2013. Pe lista fimelor ca regizor sunt trecute 8 titluri mari, dar a mai colaborat si la alte proiecte. In teorie, dupa The Hateful Eight ar mai putea face un film din cele 10 pe care si le doreste. Totusi, Tarantino a spus ca asta nu inseamna ca daca in viitor da peste un film genial ca nu il va regiza.

 

Noul sau film, The Hateful Eight, a fost tinta mai multor discutii: initial, regizorul a refuzat sa-l mai faca, dupa ce cineva din anturajul sau apropiat i-ar fi pus scenariul pe internet. Dupa o perioada in care se declara suparat, Tarantino s-a razgandit si a anuntat ca face in continuare The Hateful Eight, cu un nou scenariu, pe care l-a prezentat ca o piesa de teatru, la care au participat cativa dintre actori. Acum, Tarantino a facut mai multe dezvaluiri despre film si distributie, iar noul nume este Channing Tatum, chiar daca nu a dezvaluit ce rol va juca.

 

In The Hateful Eight, plasat la 6, 8 sau 12 ani dupa Razboiul Civil, cativa barbati pornesc intr-o calatorie prin tinuturile friguroase din Wyoming. Pasagerul, vanatorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) si fugara Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) se grabesc sa ajunga in oraselul Red Rock, unde unde Ruth, cunoscuta in zona dupa porecla "The Hangman", o va aduce in fata justitiei pe Daisy Domergue. Pe drum insa, ei se vor intalni cu doi straini, Marquis Warren (Samuel L. Jackson) un fost soldat devenit si el vanator de recompense, si Chris Mannix (Goggins) un renegat din Sud, care pretinde ca el este noul Serif. Ei vor intra in niste situatii neprevazute, iar o furtuna neasteptata ii va tine captivi in orasel, sansele lor de a ajunge in Red Stone fiind tot mai mici. Filmul se va lansa in 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies