marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai populara actrita din ultimul deceniu: Megan Fox implineste 26 de ani. 6 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Cu o atitudine de "bad girl", in doar cativa ani a devenit una dintre cele mai populare actrite din ultimul deceniu, desi poti numara pe degete filmele in care a jucat. Astazi, superba bruneta, a carui nume a devenit sinonim cu franciza Transformers, implineste 26 de ani.

Cea mai populara actrita din ultimul deceniu: Megan Fox implineste 26 de ani. 6 lucruri pe care nu le stiai despre ea

GALERIE FOTO: 30 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI MEGAN FOX!


"Ma impac bine cu imaginea mea. Nu ma pot plange. Nu as face schimb de locuri cu o fata neatractiva" declara actrita acum cateva zile intr-un interviu pentru revista franceza Jalouse. Cum era de asteptat vorbele ei au fost primite cu multe critici de catre presa americana si fani, insa acrita s-a aparat spunand ca au fost scoase din context.


Rolul Mikaelei Banes din seria Transformers, regizata de Michael Bay,  i-a adus denumirea de noua Angelina Jolie, comparatie pe care actrita de 26 de ani o uraste. Cine nu-si aduce minte de imaginea  in care actrita apare intr-o ipostaza senzuala, deasupra masinii in Transformers (2007). Scena a devenit legendara pentru bruneta, care, dupa aparitia in film, a fost imediat inclusa in topul celor mai sexy femei din lume.

Frumusetea a fost un mare atu pentru Megan Fox, care, desi nu are decat cateva titluri in CV, a reusit sa devina celebra in lumea intreaga. Dupa succesul mondial inregistrat cu seria Transformers care a facut incasari de 2.7 miliarde de $, Megan Fox a avut un rol incendiar in filmul Jennifer's Body. Dar, la inceput, regizorul si producatorul Jason Reitman, a fost nesigur de alegerea facuta: "Cand lucrezi cu cineva care este atat de frumos, te intrebi si daca va avea calitatile necesare pentru a juca, dar culmea, ea le are. Este capabila de multe lucruri frumoase".


Nascuta pe 16 mai, 1986, in Rockwood, Tennessee, Megan declara despre sine ca era baiatoasa in copilarie iar in adolescenta a fost departe de a fi draguta. Megan a luat lectii de actorie si dans inca de la varsta de cinci ani. Cariera de model a inceput-o la treispreceze ani si i-a adus numeroase premii. A renuntat la scoala si s-a apucat de actorie ca sa scape de facultate si ca sa faca bani, dupa spusele ei.


Fox declara mai demult ca e satula sa demonstreze ca nu este doar frumoasa, ci si inteligenta: "Nu vreau sa fiu invitata in talk-show-uri ca sa folosesc toate cuvintele pretentioase pe care le-am invatat la scoala, si ca sa demonstrez ca sunt desteapta. Urasc faptul ca trebuie sa demonstrez ca nu sunt retardata".
 

Debutul cinematografic a avut loc la 15 ani, cand i-a dat viata personajului Brianna Wallace, in filmul "Holiday in the Sun" (2001), regizat de tinerele surori Olsen. Rolul din serialul "Ocean Ave" (2002-2003) nu a ajutat-o prea mult. In 2004 a jucat alaturi de Lindsay Lohan in comedia "Confessions of a Teenage Drama Queen".
 

Megan Fox isi dorea de mica sa devina actrita, insa nu s-a asteptat niciodata la o astfel de mediatizare: "Uneori, imi doresc sa fiu invizibila, unele fete abia asteapta sa coboare din avion si sa fie inconjurate de zeci de papparazzi. Eu in astfel de situatii am o cadere nervoasa. Insa incerc sa ma incurajez si sa merg mai departe", spunea actrita intr-un interviu pentru Cosmopolitan.


In atentia publicului a ajuns dupa aparitia in primele doua pelicule din "Transformers", dar nu pentru felul in a care a interpretat, ci mai mult pentru calitatile fizice si asemanarea izbitoare cu Angelina Jolie. Rolul Mikaelei din Transformers a transformat-o intr-un star international. Steven Spielberg a cerut in mod special ca Megan Fox sa fie concediata si sa nu mai apara in cel de al treilea film “Transformers”, dupa ce aceasta a facut comentarii nepotrivite la adresa regizorului francizei, Michael Bay pe care l-a facut nazist. Producatorii nu au iertat-o nici pentru ca a criticat  filmele Transformers.

 


A urmat "How to Lose Friends and Alienate People" (2008), bazat pe povestea cartii lui Toby Young. Filmul i-a deschis portile catre box office-ul britanic. Urmatoarea productie, "Jennifer's Body" (2009) a schimbat macazul si i-a adus un rol negativ. Alte productii in care a jucat sunt seriile postului ABC, "Hope&Faith" (2004) si "The Help" (2004), "Jonah Hex" (2010), "Passion Play" (2010). In aceasta saptamana actrita poate fi vazuta si in Romania pe marile ecrane cu comedia "Friends with Kids".


Numita de nenumarate ori in topurile celor mai frumoase femei din lume, ale revistelor FHM si Maxim, Megan este casatorita din 2010 cu actorul, producatorul si regizorul Brian Austin Green. Presa america a speculat in aceasta primavara ca tanara actrita ar fi insarcinata, insa starul a refuzat sa comenteze zvonurile.


Megan adora sa citeasca, in special cartile cu subiect comic si are o slabiciune pentru jocurile video.


 


Megan Fox i-a cucerit pe fani nu doar cu aspectul fizic, ci si cu personalitatea ei, aratand ca este o femeie normala si extrem de naturala. "Sincer, cand vine vorba de personalitatea mea sunt extrem de sigura pe mine, dar nu la fel de sigura sunt si pe aspectul meu fizic. Cand vine vorba de cum arat, devin nevrotica si nesigura. Sunt genul de persoana care daca cineva imi spune sa nu fac ceva, eu fac exact invers. Imi spui sa nu-mi mai fac tatuaje, imi voi face si mai multe, nu conteaza ca ma auto-distrug. Am o nevoie continua de a-mi arata latura rebela."


Desi este una dintre cele mai dorite femei din lume, Megan ii este fidela sotului ei, Brian Austen Green, cu care este intr-o relatie de peste 10 ani. Insa, este constienta de puterea femeilor asupra barbatilor: "Femeile detin puterea pentru ca au vagine.  Daca esti intr-o relatie heterosexuala si esti femeie, ai castigat" a mai spus actrita pentru revista Cosmopolitan.
 

 

6 lucruri pe care nu le stiai despre Megan Fox:

1. A aparut ca figurant in "Bad Boys 2". Actrita poate fi vazuta intr-o scena in care danseaza in club, insa daca clipesti o data, ai pierdut "aparitia ei"


2. Cand era mica, s-a imbracat timp de un an de zile intr-un costum din "Vrajitorul din Oz" si nu raspundea decat la numele de Dorothy.


3. In adolescenta a incercat sa sterpeleasca lotiunea de corp a unei cliente intr-un magazin, insa a fost prinsa si a fost data afara din magazin.


4.  La scoala obisnuia sa manance la baie, pentru ca, desi era iubita de baieti, fetele erau agresive si aruncau cu pliculete de ketchup spre ea.


5. A recunoscut ca s-a ciondanit cu Lindsay Lohan la filmarile de la “Confessions of a Teenage Drama Queen”.


6. In Transformers, prima ei mare lovitura, nu a stiut ca este actrita principala decat atunci cand au inceput filmarile.
 

Sursa foto: Getty

 



Modifică setările cookies