marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Daniel Radcliffe face dezvaluiri in premiera: cea mai tare gluma de pe platourile de filmare de la Harry Potter

Daniel Radcliffe care isi promoveaza noul film, Horns, a acceptat propunerea de a raspunde intrebarilor fanilor. Deloc surprinzator fanii au fost curiosi sa afle detalii din culisele filmului care l-a facut celebru, care s-a lansat acum 13 ani.

VIDEO Daniel Radcliffe face dezvaluiri in premiera: cea mai tare gluma de pe platourile de filmare de la Harry Potter

Cand a fost intrebat despre glumele care se faceau pe platourile de fimare din seria Potter, Radcliffe a spus ca va povesti ceva ce i-a fost facut si nu glumele pe care le-a facut el colegilor "pentru ca a venit de la cineva la care nu m-as fi asteptat niciodata".

 

Cel de la care nu s-ar fi asteptat a fost chiar Alan Rickman care l-a interpretat pe profesorul Severus Snape la Hogwarts.

 

 

"Totul s-a intamplat pe cand se filma scena in care toti copiii dormeau fiecare in patul lui. Camera venea din departare si se apropia la un milimetru de fata mea. Alan Rickman a plantat o jucarie care imita sunete "ciudate" pe care le face organismul uman. Cand camera a ajuns in pozitia potrivita, Alan Rickman a declansat sunetul care a rasunat in toata sala aceea imensa in care era o liniste desavarsita", si-a amintit Daniel razand.

 

Primul lui gand a fost: "unul dintre copii se joaca si am stricat toata filmarea". Cand a affat cine a fost autorul farsei, nu i-a venit sa creada.

 

"Am ras foarte mult chiar daca a fost stanjenitor la inceput. Mereu imi amintesc cu placere de acest incident", a incheiat Radcliffe.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies