marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai buni 10 actori in 2013. Cine sunt starurile care au primit voturile din partea fanilor de pe IMDb

Care au fost cei mai buni actori din 2013? Site-ul IMDb, specializat in informatii din domeniul cinematografiei a realizat un top cu cei mai apreciati actori ai anului. Topul nu este realizat in functie de criticile primite de seriale sau de audienta inregistrata, ci de notele si voturile primite din partea celor peste 160 de milioane de utilizatori unici pe luna cat strange IMDb.com.

Cei mai buni 10 actori in 2013. Cine sunt starurile care au primit voturile din partea fanilor de pe IMDb

10. Benedict Cumberbatch

Actorul britanic a jucat intr-o serie impresionanta de filme in acest an, de la The Simpsons pana la The Hobbit: The Desolation of smaug si de la 12 Years a Slave pana la The Fifth Estate. Insa productia care i-a adus cel mai mare succes a fost Star Trek Into Darkness, in care a interpretat rolul lui Khan.



9. Chris Hemsworth

Pe langa rolul tatalui lui Captain Kirk din Star Trek Into Darkness, Chris Hemsworth a impresionat cu interpretarea din Rush, dar si cu revenirea din Thor: The Dark World, filmul care pregateste mult asteptata productie The Avengers: Age of Ultron, din 2015.

8. Henry Cavill

Starul din Man of Steel a atras atentia inca de la lansarea primelor postere si trailere, interpretarea lui ridicandu-se la nivelul asteptarilor. Cavill va reveni in costumul lui Superman in cel mai asteptat film din viitorul apropiat, Batman vs. Superman, unde va juca alaturi de Ben Affleck.



7. Johnny Depp

Actorul a aparut intr-un singur film in 2013, in The Lone Ranger. Chiar daca productia a fost un esec de box-office, Johnny Depp face parte din acest top datorita calitatilor pe care fanii i le apreciaza constant.

6. Anna Kendrick

Starul din Pitch Perfect si The Twilight Saga a trecut la un alt nivel in 2013, ea jucand in Drinking Buddies si Rapture-Palooza, urmand ca anul viitor sa apara in comedia cu zombie Life After Beth si Into the Woods.

5. Tom Hardy

Cu toate ca a trecut ceva vreme de cand Tom Hardy nu a mai jucat intr-un blockbuster, actorul ramane in topul preferintelor fanilor, urmatoarele apritii majore pe marile ecrane fiind in 2015, cu rolurile din Mad Max: Fury Road si Rocketman.

4. Ryan Gosling

Cu aparitiile din Gangster Squad, The Place Beyond the Pines si Only God Forgives, dar si cu farmecul cu care cucereste fanele, Ryan Gosling a cucerit si topul celor mai apreciati actori din 2013.



3. Leonardo DiCaprio

Actorul nu are nevoie de foarte multe aparitii pentru a avea impact, iar rolul din The Great Gatsby nu face decat sa intareasca acest lucru. La sfarsitul acestui an, DiCaprio va aparea si in The Wolf of Wall Street, film al carui trailer a fost desemnat cel mai bun trailer din 2013.

2. Chloë Grace Moretz

Tanara actrita a interpretat rolul lui Hit Girl in Kick-Ass 2, apoi a readus la viata intr-o varianta updatata unul dintre cele mai infricosatoare filme, Carrie. Pe langa asta, Chloe a avut un rol si in serialul 30 Rock, iar anul viitor va avea rolul principal in Dark Places, un thriller bazat pe romanul Gone Girl a lui Gillian Flynn.



1. Jennifer Lawrence

Dupa Oscarul primit la inceputul anului, Jennifer Lawrence a continuat in forta seria proiectelor spectaculoase, ea jucand in The Hunger Games: Catching Fire si in American Hustle. Nici anul viitor, tanara actrita nu se lasa mai prejos, ea urmand sa apara in continuarea francizei The Hunger Games, dar si in X-Men: Days of Future Past.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies