marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai mari cuceritori de la Hollywood: 12 actori care au facut ravagii printre femei

Sunt celebri, bogati, au carisma din belsug si sunt printre printre cei mai mari "jucatori" de la Hollywood.

Cei mai mari cuceritori de la Hollywood: 12 actori care au facut ravagii printre femei

Vezi aici topul celor mai cuceritori de la Hollywood!

Femeile viseaza la ei, barbatii ii invidiaza pentru femeile cu care ies. George Clooney, Gerard Butler sau Colin Farrell sunt doar cativa dintre actorii cu cea mai mare priza la femei. De ani de zile, presa de scandal ne dezvaluie saptamanal o noua cucerire de-a lor. Si desi sunt trecuti de prima tinerete, cuceritorii de la Hollywood nu intentioneaza prea curand sa se aseze la casa lor. 

 

Dupa ce a divortat, George Clooney a declarat ca nu se va mai casatori niciodata. Deloc statornic si dornic sa cunoasca noi femei frumoase, George Clooney nu intentioneaza sa se aseze la casa lui.  Insa pe plan profesional, actorul este in continuare pe val. Noul sau film, The Ides of March este foarte bine primit de critici, iar in 2012 actorul va aparea pe marile ecrane in The Descendants.

 

Leonardo DiCaprio cucerea publicul feminin cu fata sa copilaroasa si ochii albastri in Titanic. Acum, aflat la maturitate, DiCaprio este unul din cei mai doriti barbati din lume. Insa nu se grabeste sa se casatoreasca. Dupa doua relatii intens mediatizate cu fotomodelele Gisele Bundchen si Bar Refaeli, actorul si-a incercat norocul cu Blake Lively. Relatia n-a tinut mult, cei doi despartindu-se luna trecuta. Acum, actorul isi aloca tot timpul carierei. La inceptului anului va lansa  J. Edgar, film regizat de Clint Eastwood in care va juca rolul lui J. Edgar Hoover, omul care a pus bazele FBI-ului. Acum filmeaza la The Great Gatsby,  alaturi de Carey Mulligan, film regizat de Baz Luhrmann.

 

Gerarad Butler a cunoscut adevarata celebritate cu rolul lui Leonidas din 300.  Au urmat si cateva filme mai putin apreciate (ca Bounty Hunter), dar si pelicule foarte bine primite ca Law Abiding Citizen si RocknRolla.

In noiembrie, actorul poate fi vazut in Machine Gun Preacher, un film emotionant despre un fost dependent de droguri care incearca sa construiasca adaposturi pentru refugiatii din Africa. In ceea ce priveste femeile, Gerard Butler este un adevarat cuceritor. Pe lista celor mai ravniti burlaci, actorul prefera sa nu se implice intr-o relatie serioasa desi a fost cuplat cu Jennifer Aniston sau Jessica Biel. Aceasta din urma este poate cea mai dorita actrita de pe lista "baietilor rai" de la Hollywood: a avut relatii cu cel putin 4 dintre ei.

 

Vezi aici topul celor mai cuceritori  de la Hollywood!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies