marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pozele care i-au infiorat pe fani: Demi Moore in topul celor mai scheletice actrite de la Hollywood

Demi Moore si-a lansat cel mai recent film al ei mai slaba ca niciodata. Actrita de 48 de ani si-a socat fanii si a ingrijorat presa cu aparitia ei la premiera dramei Margin Call care va ajunge peste doua saptamani si in Romania. Tabloidele au pus-o imediat in topul celor mai slabe actrite din ultimii ani.

Pozele care i-au infiorat pe fani: Demi Moore in topul celor mai scheletice actrite de la Hollywood

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI SLABE ACTRITE!


La o luna dupa ce au aparut zvonurile de divort intre ea si Ashton Kutcher, in urma unei presupuse aventuri pe care acesta a avut-o, Demi Moore a lasat totul deoparte si a iesit in public la premiera noului ei film, Margin Call.
 

Desi ar fi trebuit sa atraga toate privirile fiind cea mai importanta prezenta feminina de la eveniment, Demi Moore n-a reusit decat sa socheze inca o data cu silueta ei fragila.


La 48 de ani, actrita se incapataneaza sa nu isi arate varsta, apeleaza la operatii estetice, sport si diete pentru a ramane in forma si a-l multumi pe sotul ei mai tanar cu 15 ani. Insa obsesia ei pentru silueta a devenit un cosmar, corpul ei aratand tot mai scheletic si deloc feminin.


Desi a zambit toata seara, se putea vedea ca este vizibil afectata de evenimentele din viata ei personala din ultima perioada. Demi Moore s-a alaturat colegilor din Margin Call, Kevin Spacey, Paul Bettany, Simon Baker si Zachary Quinto pe covorul rosu, lasand deoparte problemele care au afectat-o puternic in ultima perioada. Margin Call este un thriller despre  jucatorii-cheie dintr-o firma de investii si urmareste cele 24 de ore din perioada inceputului crizei financiare mondiale din 2008.


Dupa ce toata presa de scandal a scris despre aventura lui Ashton Kutcher cu o blonda de 22 de ani, nici unul din ei nu a oferit declaratii, insa apropiatii au spus ca Demi Moore se simte umilita si tradata. Chiar daca toata lumea este sigura ca vor divorta, momentan, cuplul nu a facut nici un pas in aceasta privinta. Ba mai mult, aseara, actrita purta verigheta, chiar daca a venit singura la premiera Margin Call.

Aparitia socanta a lui Demi Moore nu este singura care a starnit controverse in presa. In ultima perioada, tot mai multe actrite par sa aiba probleme cu greutata, fiind obsedate de silueta si de a ramane slabe. Vezi  galerie foto cu topul celor mai slabe actrite de la Hollywood.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies