marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai putin valorosi actori de la Hollywood: 10 actori care nu mai reprezinta imaginea succesului in industria de film

Revista Vulture a publicat de curand topul celor mai valorosi actori de la Hollywood. Lista este condusa de Robert Downey Jr pentru al doilea an consecutiv. Insa, in acelasi timp au existat actori care au parasit topul si nu mai sunt considerati la fel de valorosi. Iata care sunt cele mari 10 staruri care nu mai reprezinta imaginea succesului.

Topul celor mai putin valorosi actori de la Hollywood: 10 actori care nu mai reprezinta imaginea succesului in industria de film

1.Jaden Smith

Desi nu a jucat decat in foarte putine filme, Jaden Smith reusise ca anul trecut sa se claseze pe locul 67 in topul celor mai de succes staruri datorita rolului din remake-ul The Karate Kid. Anul acesta, esecul inregistrat cu After Earth, filmul in care joaca cu tatal sau, l-a scos din acest top.

 

 

 

2.Blake Lively

 

Dupa incheierea fenomenului Gossip Girl, Blake Lively si-a indreptat atentia spre proiecte cinematografice importante, ea dand auditii pentru rolurile principale din Silver Linings Playbook, The Great Gatsby si Gravity. Desi numele ei a fost vehiculat des prin presa, Lively nu a obtinut nici unul dintre aceste roluri, in schimb a jucat in Green Lantern si Savages, ambele fara succes in box-office.

 

 

 

3.Gwyneth Paltrow 

 

Acesta nu a fost anul lui Gwyneth Paltrow, cel mai important proiect al sau fiind aparitia in rol secundar in Iron Man 3. Combinat cu interpretarea sub asteptari din Thanks for Sharing, Gwyneth nu si-a mai facut loc in topul celebritatilor de succes.

 

 

 

 

4.Jim Carrey

Departe de varful carierei, Jim Carrey a sprijinit productia lui Steve Carell, The Incredible Burt Wonderstone si a refuzat sa promoveze Kick-Ass 2. Singura sansa de a reveni in prim plan o reprezinta aparitia in Dumb and Dumber To, sequelul uneia dintre cele mai apreciate comedii din ultimii ani.

 

 

 

5.Sam Worthington

Desi a jucat in Avatar, cel mai de succes film din toate timpurile, Sam Worthington nu a reusit sa se mentina la acelasi nivel, cele mai recente roluri ale sale fiind in Terminator: Salvation si Clash of the Titans. Actorul australian nu poate astepta decat momentul in care James Cameron va incepe sa filmele urmatoarele doua parti din seria Avatar, moment pe care regizorul l-a amanat deocamdata pentru octombrie 2014.

 

 

 

 

 

6.Katherine Heigl

Incasarile slabe ale ultimelor sale doua comeddi, One For the Money si The Big Wedding, dar si comportamentul neadecvat din spatele camerelor de filmat au facut din Katherine Heigl o actrita antipatica pentru cei de la Hollywood.

 

 

 

 

7.Gerard Butler

Anul 2013 a fost unul de cosmar pentru Gerard Butler, toate productiile in care a jucat transformandu-se in esecuri de box-office. Astfel, Olympus Has Fallen a fost singurul film care s-a evidentiat, in timp ce Playing For Keeps, Chasing Mavericks si Machine Gun Preacher au avut incasari de nici 20 de milioane de dolari in total.

 

 

 

 

8.Sacha Baron Cohen

Nici unul dintre filmele realizate dupa Borat (128 de milioane de dolari) nu s-a mai ridicat la acelasi nivel, Bruno si The Dictator reusind incasari de apoximativ 60 de milioane de dolari. Regizorii de la Hollywood inca sunt dispusi sa colaboreze cu excentricul actor, insa din cauza imaginii negative pe care si-a creat-o in media, are de suferit si din punct de vedere profesional.

 

 

 

9.Kate Beckinsale

Actrita a aparut in cateva filme de actiune, cel mai cunoscut fiind remake-ul din 2012 de la Total Recall, regizat chiar de sotul ei, Len Wiseman, care a fost un esec de box-office. 

 

 

 

 

10.Keanu Reeves

Actorul nu a mai jucat intr-un film din 2008, de la The Day the Earth Stood, in acest an lasand productia cu buget pe care a regizat-o, Man of Tai Chi. Pentru starul din Matrix, urmeaza lansarea filmului de actiune 47 Ronin, amanat de mai multe ori pana acum.

 

 


Sursa: Vulture


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies