marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr este cel mai valoros star de cinema din lume: topul celor mai importanti actori de la Hollywood

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic vulture.com.

Robert Downey Jr este cel mai valoros star de cinema din lume: topul celor mai importanti actori de la Hollywood

Potrivit acestui top, publicat marti, Robert Downey Jr., starul francizei "Iron Man", supranumit "The King" ("Regele"), a fost desemnat cel mai "valoros" actor de la Hollywood, informeaza huffingtonpost.com.

 


Nu este pentru prima data cand Robert Downey Jr. ocupa prima pozitie intr-un top cinematografic realizat in acest an. In iulie, starul american, in varsta de 48 de ani, a ocupat primul loc si in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

 


In topul intocmit de Vulture.com, locul al doilea a revenit actorului Leonardo DiCaprio, iar actrita Jennifer Lawrence a ocupat locul al treilea. Sandra Bullock se afla pe locul al patrulea, iar actorul Brad Pitt ocupa pozitia a cincea.

 


Topul 10 al actorilor de film cu cea mai mare valoare de piata este completat, in ordine, de Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks si Johnny Depp.

 


Topul a fost alcatuit de jurnalistii de la vulture.com in functie de mai multe criterii, precum incasarile din box office-ul intern obtinute de filmele produse la Hollywood, incasarile din box office-ul extern, contractele platite de marile studiouri cinematografice, popularitatea actorilor, prezenta lor la gala de decernare a premiilor Oscar, recenziile publicate de criticii de cinema, mentionarea numelor lor pe reteaua Twitter si in tabloide.


Topul celor mai valorosi actori de la Hollywood in 2013

1. Robert Downey jr

2. Leonardo DiCaprio

3. Jennifer Lawrence

4. Sandra Bullock

5. Brad Pitt

6. Will Smith

7. Christian Bale

8. Denzel Washington

9. Tom Hanks

10. Johnny Depp

11. Hugh Jackman

12. Angelina Jolie

13. Meryl Streep

14. Tom Cruise

15. Daniel Radcliffe

16. Jennifer Aniston

17. Daniel Craig

18. George Clooney

19. Matt Damon

20. Mila Kunis

 

Sursa: Vulture.com


Galerie foto


Modifică setările cookies