marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai tari presedinti americani in filme: 10 staruri care au condus lumea

4 iulie este ziua in care America isi sarbatoreste Independenta. Pe 4 iulie 1776, Statele Unite ale Americii si-au declarat libertatea prin Declaratia de Independenta, cel mai important eveniment din istoria SUA.

Cei mai tari presedinti americani in filme: 10 staruri care au condus lumea

 

 

GALERIE FOTO Cei mai tari 10 presedinti americani din filme: starurile care au condus lumea


Cinematografia americana a adus in prim plan in multe filme ziua de 4 iulie, in care americanii isi sarbatoresc independenta. Unele dintre cele mai celebre personaje din filmele americane sunt chiar presedintii SUA, care de-a lungul timpului au fost jucati de actori celebri de la Jack Nicholson la Morgan Freeman. Rolul presedintului SUA a devenit fascinant pentru nume grele de la Hollywood, iar cinefilii au fost cuceriti de interpretarile lor.

 

Martin Sheen a devenit cel mai indragit actor care l-a jucat pe Presedintele SUA pe micile ecrane in serialul West Wing. Harrison Ford este considerat favoritul americanilor in filme, iar replica geniala "Gett of my plane" din Air Force One a scris istorie.  Americanii au fost atat de convinsi de interpretarea lui Ford, incat au declarat intr-un sondaj ca l-ar vota in locul lui Obama. Insa, doamnele s-au indragostit de Michael Douglas in The American President.


In onoarea zilei de 4 iulie, iata 10 staruri care au condus lumea in filme si au jucat rolul presedintelui SUA


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies