marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford, presedintele pe care americanii l-ar vota in locul lui Obama. Cine sunt actorii cu stofa de presedinte la Hollywood

Barack Obama a fost reales presedintele Americii, insa ar avea parte de o concurenta mai serioasa chiar si decat cea a lui Mitt Romney ... din partea lui Harrison Ford.

Harrison Ford, presedintele pe care americanii l-ar vota in locul lui Obama. Cine sunt actorii cu stofa de presedinte la Hollywood


Conform unui sondaj comandat de TheCredits.org, site sponsorizat de Motion Picture Association din America, care i-a intrebat pe americani ce presedinte din filmele de la Hollywood ar vota in locul lui Obama sau Romney, Harrison Ford a fost ales cu 23 % dintre voturi drept presedintele preferat al americanilor. Harrison Ford cu siguranta ar fi concurat cot la cot cu Obama si Romney intr-o campanie reala.


Rolul de presedinte din filmul Air Force One (1997) ii vine ca o manusa lui Harrison Ford iar “Get off my plane” ramane una dintre cele mai celebre replici ale actorului. In film cel mai puternic om din lume este obligat sa tina piept unor teroristi si sa-si apere familia chiar in avionul prezidential. Scenele pline de suspans de la bordul avionului, jocul de exceptie al lui Ford, Gary Oldman (in rol de terorist) si Glenn Close, efectele speciale si tensiunea psihologica au facut din acest film un mare succes de box-office in 1997.


Pe locul 2 in topul celor mai dedicati presedinti fictivi s-a clasat Morgan Freeman, pe care cinefilii l-au apreciat in rolul presedintelui Beck din pelicula Deep Impact. Prestatia lui Bill Pullman din Independence Day a strans 9 % din voturi, clasandu-se pe locul 3.


Intr-un alt sondaj, organizat de aceeasi sursa, americanii au fost intrebati ce actor iese in evidenta ca avand stofa de presedinte. Acest clasament i-a adus in topul preferintelor pe Denzel Washington, Morgan Freeman si Clint Eastwood. Intrebati ce presonaj din filme ar fi presedintele ideal sa conduca America in timpul unei invazii de zombi, americanii l-au ales pe Samuel L. Jackson. Acestia cred ca experienta sa dupa Snakes on a Plane l-ar ajuta sa salveze cel mai bine SUA de zombi. Pe locul 2 s-a clasat Milla Jovovich ( Resident Evil) si Tom Cruise (War of the Worlds).

 

Vezi aici galeria foto cu cei mai populari 10 actori-presedinti


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies