marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai amuzant si indraznet film despre sex din ultimii 15 ani. Cum au reactionat cinefilii dupa ce au vazut Magic Mike, comedia fara perdea a anului

Steven Soderbergh e pregatit sa isi dea pe spate fanii cu un film neconventional si lipsit de reguli. Magic Mike, comedia fara perdea despre lumea striptease-ului cu vedete ca Matthew McConaughey, Channing Tatum sau Joe Manganiello i-a cucerit pe critici, dupa ce au aparut primele recenzii.

Cel mai amuzant si indraznet film despre sex din ultimii 15 ani. Cum au reactionat cinefilii dupa ce au vazut Magic Mike, comedia fara perdea a anului

Cei de la Hollywood Reporter au numit chiar Magic Mike "cel mai indraznet, amuzant si lipsit de prejudecati film despre sex facut de la Boogie Nights incoace. Steven Soderbergh se intoarce la atmosfera erotica dar naucitoare pe care  creat-o si in Sex, Lies and Videotape".

 

Magic Mike urmareste povestea lui Mike (Channing Tatum) , un  stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria.

 

Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?

 

 


 

 

Filmul a fost laudat pentru ca imbina perfect momente de umor deocheat cu momente pline de sentimente. Astfel, Magic Mike este mai mult decat o comedie fara perdea, este un film inteligent despre un subiect pe care majoritatea regizorilor se feresc sa-l abordeze.

 

Pentru prima data este explorata lumea stripteas-ului din perspetiva barabtilor care aleg aceasta meserie. "Steven Soderbergh isi pastreaza stilul care l-a facut celebru si ofera un film senzational despre viata cu suisuri si coborasuri ale stripperilor. Nu e nici pe departe o mare petrecere, asa cum isi imagina publicul pana acum. Pare a fi o meserie ca oricare alta, insa cand rasare soarele habar n-ai incotro se duce viata ta" au scris cei de la LAFF.

 

Se pare ca Channing Tatum i-a cucerit pe critici, care scriu despre rolul sau din Magic Mike ca este cel mai convingator de pana acum si ca este sufletul filmului. Probabil ca experienta reala de stripper l-a ajutat si mai mult in dezvoltarea personajului sau.

 

"Poate parea ciudata alegerea lui Soderbergh de a-l distribui pe Channing Tatum in rol principal, dar a stiut ce sa scoata mai bun de la actorul sau. Exista o relatie speciala intre regizor si actor, care functioneaza perfect pentru Magic Mike. Soderbergh il lasa pe Tatum sa fie natural, in mediul sau si tocmai asta este farmecul filmului. El cucereste publicul cu zambetul si naturaletea lui" au scris cei de la Huffington Post.

 


 

 

Dupa ce a terminat liceul in 1998 si a refuzat sa mearga la facultate desi primise o bursa sportiva, tanarul Channing Tatum a lucrat ca dansator exotic. 6 ani mai tarziu juca intr-un episod din CSI: Miami iar astazi face filme pe banda rulanta cu priza la publicul american.

 

" Magic Mike este un film amuzant. Este scris intr-o nota comica, insa dupa cum il stiti pe Soderbergh nu a fost regizat in stil comic. Multe din evenimentele din film sunt fictive. Nu s-au intamplat in realitate" a declarat Channing Tatum care apare gol golut in noul trailer lansat de Warner Bros.

 

Tatum a marturisit ca nu i-a placut niciodata meseria de stripper, dar a fost atras de acest domeniu intr-un moment al vietii in care avea nevoie de ceva provocator, stimulant, pentru a se decide ce va face mai departe in viata.

 

Magic Mike se va lansa in Romania pe 20 iulie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies