marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bine pazit film de la Hollywood: motivul pentru care producatorii filmului "Fifty Shades of Grey" nu vor sa lase pe nimeni sa-l vada inainte de lansare

Cu o luna inainte de lansarea in cinematografe, Fifty Shades of Grey inca este unul dintre cele mai misterioase filme, intrucat mai nimeni de la Hollywood n-a apucat sa-l vada. Producatorii filmului vor sa-l prezinte presei cat mai tarziu, de teama ca nu cumva sa fie divulgate informatii esentiale despre scene din film pe retelele de socializare.

Cel mai bine pazit film de la Hollywood: motivul pentru care producatorii filmului Fifty Shades of Grey nu vor sa lase pe nimeni sa-l vada inainte de lansare

Filmul a primit si ratingul de R (Restrictionat minorilor) din partea MPAA, din cauza continutului sexual puternic, intrucat povestea dintre cei doi implica si cateva scene de sado-masochism.

 

Acest rating inseamna ca tinerii sub 17 ani nu au voie sa vizioneze filmul decat cu acordul unui adult sau sa fie insotiti de adult la vizionare. Deja au aparut primele reactii din partea catorva organizatii ce protesteaza impotriva violentei sexuale, sustinand ca filmul nu face decat sa imbrace sub o forma romantica forme de violenta sexuala si sado-masoschism ce defaimeaza imaginea femeii.

 

"Este mai bine pazit decat orice alt film produs vreodata la Hollywood", a spus regizorul Sam Taylor-Johnson, conform Daily Mail. "In mod normal as fi dat pana acum cateva indicii despre film, dar nu mi se permite sa fac asta. Nu am voie sa arat nimic nici macar rudelor sau prietenilor mei. Cei de la studio se tem sa nu apara ceva pe Facebook sau Twitter", a mai spus britanicul.

 

Actorii Jamie Dornan si Dakota Johnson au vorbit despre film, insa au fost atent supravegheati. La interviurile pe care le-au dat actorii principali au fost prezenti doi oameni care "au notat fiecare cuvant".

 

Filmul este bazat pe romanul bestseller scris de E.L. James si este unul dintre cele mai asteptate din 2015, iar asta s-a vazut din primele reactii. Imediat dupa lansarea oficiala a trailerului, retelele de socializare au explodat, iar Fity Shades of Grey a devenit cel mai discutat subiect.

 

Milioane de femei asteapta sa vada filmul adaptat dupa trilogia romanelor erotice scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tanara studenta virgina care se indragosteste de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Rita Ora urmeaza sa o portretize pe Mia, sora lui Christian Grey. Luke Grimes va fi fratele lui Christian Grey, Elliot.

 

Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 90 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.  Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor, iar cartile au fost poreclite "mummy porn".

 

Fifty Shades of Grey se va lansa pe 14 februarie 2015.


Galerie foto


Modifică setările cookies