marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Cel mai bun actor” si imagini din culisele Premiilor Gopo, in emisiunea “Best of Gopo”, la Pro Cinema

Premiile Gopo, Oscarul cinematografiei autohtone, si-au desemnat, pe 28 martie, castigatorii. Cea de-a cincea editie a Premiilor Gopo, care a fost difuzata in direct pe Pro Cinema, a fost una plina de surprize, dar si de confirmari, cu momente emotionante, sau dimpotriva, amuzante.

Cel mai bun actor si imagini din culisele Premiilor Gopo, in emisiunea Best of Gopo , la Pro Cinema

articole relationate

In editiile “Best of Gopo”, care vor fi difuzate de Pro Cinema de pe 29 si pina  pe 1 aprilie, incepand cu ora 18:30, vei putea urmari cele mai importante momente ale Galei de decernare a Premiilor Gopo.
   
Mirela Oprisor, Ada Condeescu, Adriana Trandafir, Maria Popistasu si Ozana Oancea sunt actritele care au concurat pentru trofeul acordat celei mai bune actrite intr-un rol principal.

In editia din 29 martie a emisiunii “Best of Gopo”, telespectatorii Pro Cinema s-au reintalnit cu actritele nominalizate la categoria “cea mai buna actrita intr-un rol principal” si au putut fi alaturi de acestea din momentul in care s-au pregatit pentru gala, la sedintele de machiaj si coafura, pe covorul rosu, dar in momentul in care a fost anuntata castigatoarea: Mirela Oprisor, pentru rolul Adriana Hanganu, din filmul “Marti, dupa Craciun”.
   
Pe 30 martie, actorii care au concurat pentru trofeul acordat “celui mai bun actor intr-un rol principal” vor fi prezenti in editia “Best of Gopo”, care va fi difuzata incepand cu ora 18:30.
   
Victor Rebengiuc, castigatorul premiului Gopo pentru “cel mai bun actor” intr-un rol principal pentru interpretarea din “Medalia de onoare” a ridicat sala in picioare in momentul cand a primit trofeul cu un simplu multumesc.
   
In editia din 30 martie a emisiunii “Best of Gopo”, vei putea urmari interviul acordat de Victor Rebengiuc imediat dupa castigarea premiului, dar si imagini cu ceilalti nominalizati la aceasta categorie: George Pistereanu, Mimi Branescu, Yalmaz Yalcin si Andras Hathazi.  


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies