marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bun si realist film despre box facut vreodata, Raging Bull va avea parte de o continuare. Cine va juca rolul lui Robert De Niro

Am sperat ca este o pacaleala de 1 aprilie, insa ne-am inselat. Taurul furios/ Raging Bull, poate cel mai bun film din cariera lui Robert De Niro va avea parte de o continuare din care acesta nu va face parte insa, anunta digitalspy.co.uk. Fanii peliculei cred ca aceasta decizie este o mare gafa din partea producatorilor si ca remakeurile si continuarile de acest gen distrug marile filme ale cinematografiei.

Cel mai bun si realist film despre box facut vreodata, Raging Bull va avea parte de o continuare. Cine va juca rolul lui Robert De Niro

Continuarea filmului care a luat doua premii Oscar in 1980 este bazata pe cartea Raging Bull II a lui Chris Anderson si Sharon McGehee si va spune povestea de la inceputul carierei lui Jake LaMotta precum si ce s-a intamplat dupa perioada ce apare in filmul original regizat de Martin Scorsese.

Raging Bull 2 va fi regizat de Martin Guigui si va avea un scenariu semnat de Rustam Branaman. Filmarile vor incepe la vara iar pelicula se va lansa in 2013. Robert De Niro nu se va intoarce pentru acest film, insa o versiune mai in varsta a lui Jake LaMotta va fi jucata de William Forsythe (Boardwalk Empire). Pentru moment filmul se afla in perioada de stabilire a distributiei.

Originalul Raging Bull (1980) din a carui distributie au mai facut parte Cathy Moriarty si Joe Pesci este considerat a fi cel mai bun si realist film despre box facut vreodata.

Imagine de la filmarile pentru Raging Bull (1980)

Jake La Motta este de departe rolul care l-a incununat pe De Niro cu trofeul de campion al actorilor din categoria grea. A imbinat perfect nebunia cu metoda de bataie a celebrului boxeur si a surprins si interpretat un portret al violentei si al pedepsei, un caracter auto distructiv care-si rateaza destinul intr-o constienta debordanta. Filmul prezinta un altfel de campion care este departe de a fi pe placul publicului. Transformarea lui De Niro este remarcabila, fiind unul dintre motivele pentru care este atat de apreciat pentru rolurile sale. De Niro s-a ingrasat 30 de kg pentru acest rol, a trait si s-a antrenat cu insusi La Motta. Boxeurul sustine ca De Niro ar fi putut ajunge la profesionisti.


Taurul furios este povestea lui Jake LaMotta, un pugilist care in momentul in care intra in scena isi distruge efectiv adversarul. El castiga mereu, si intotdeauna alearga dupa locul 1. Premiul lui este victoria. Numai ca Joey nu este capabil sa lase manusile de box in vestiare si le aduce cu el acasa, unde isi trateaza familia in aceeasi maniera in care isi trateaza si adversarul. Se poarta urat cu ei, le vorbeste de sus si e plin de furie pe care nu o poate stapani. El este o bomba cu ceas, gata sa explodeze in fiecare secunda.Este mereu paranoic si gelos, si de multe ori orb in fata oamenilor care tin la el. Dar aceasta furie necontrolata l-a transformat in campionul care este. Numai ca in ringul vietii, el este singur si abandonat.

Robert De Niro premiat cu Oscar pentru Raging Bull (1980)

Filmul original are ca punct de plecare chiar autobiografia lui Jake La Motta (portretizat exceptional de Robert De Niro). Acesta a fost gasita de marele actor in timpul filmarilor de la The Godfather: Part II in 1974. Actorul a considerat imediat ca merita ecranizata, facand eforturi supraomenesti de a interpreta, gasi sponsori si parteneri. Dupa 4 ani in care s-a chinuit sa faca o echipa aducandu-l in barca si pe Martin Scorsese, rezultatul a meritat: a creat un film extraordinar, real si plin de fapte din viata de zi cu zi, iar De Niro a primit si premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, al doilea din cariera dupa cel din The Godfather: Part II . Filmul a nascut si o prietenie stransa intre De Niro si Joe Pesci.

Revista Entertainment Weekly a numit Raging Bull pe locul 5 in topul celor mai bune filme create vreodata iar Institutul American de Film l-a plasat pe primul loc in topul filmelor cu tema sportiva.

Robert De Niro: "Era ceva in povestea asta – un imbold puternic, portretul unui om direct, lipsit de complicatii. Ceva din miezul acestei povesti era foarte bun pentru mine. Am simtit ca puteam sa ma transform in personajul respectiv.”
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies