marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai mare SF din toate timpurile va fi regizat si produs din nou de Ridley Scott

Considerat de multi unul dintre cele mai bune SF-uri din istorie, Blade Runner/ Vanatorul de recompense ( 1982) va fi refacut de legendarul Ridley Scott.

Cel mai mare SF din toate timpurile va fi regizat si produs din nou de Ridley Scott
Compania Alcon Entertainment a cumparat anul trecut drepturile pentru o continuare a clasicului care a fost regizat acum 29 de ani tot de Ridley Scott.


Regizorul de 73 de ani va fi producator si va conduce filmarile pentru noua productie a carei poveste nu se stie inca daca va fi un sequel sau un prequel a blockbusterului in care a jucat Harrison Ford, scrie deadline.com


"Este probabil cel mai mare SF din istorie si nu vrem sa facem un remake dupa el. Va fi o continuare sau un reboot al povestii"a declarat producatorul Andrew Kosove.


Nu este anticipata o revenire a lui Harrison Ford in film iar in acest moment nu se cunosc inca actorii atasati proiectului.  In aceasta perioada, Scott toarna filmul Prometheus, cu Charlize Theron si Michael Fassbender, un prequel al francizei Alien.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies