marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai nou episod din serialul fenoment The Blacklist, difuzat ieri in America, imediat dupa Super Bowl, este astazi in Romania

Cel mai nou episod din serialul fenoment The Blacklist, difuzat ieri in America, imediat dupa Super Bowl, este astazi in Romania. Cel mai nou episod The Blacklist este incepand din aceasta seara este disponibil pe Voyo.

Cel mai nou episod din serialul fenoment The Blacklist, difuzat ieri in America, imediat dupa Super Bowl, este astazi in Romania

Aici poti vedea episodul 9 – Luther Braxton - din sezonul 2 al serialului The Blacklist!


Dupa rolurile de succes din Boston Legal, The Practice si Stargate, James Spader pregateste o revenire de senzatie cu rolul principal din seria TV, Blacklist, unde intra in pielea unia dintre cei mai cautati criminali care se preda si care vrea sa colaboreze cu FBI pentru prinderea celor mai periculosi teroristi din lume, insa cu o singura conditie, colaborarea sa cu biroul federal sa se faca prin intermediul unui singur agent, Elizabeth Keen (Megan Boone).


Abonatii Voyo.ro pot urmari un nou episod din “Lista neagra”, la numai o zi distanta dupa difuzarea in Statele Unite. In primul sezon, James Spader interpreteaza rolul lui Red Reddington, cea mai cautata persoana de pe lista FBI, care decide sa ajute FBI-ul  la capturarea tuturor acelora pe care o viata intreaga i-a aparat. Singura sa conditie: sa lucreze cu un anumit agent FBI, Elizabeth Keen (interpretata de  Megan Boone) noua in bransa, cu care, in aparenta, nu are nici o legatura.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies