marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai popular personaj din Total Recall revine dupa 22 de ani: femeia cu trei sani si-a facut aparitia la Comic-Con

Una dintre cele mai mari surprize pe care au avut-o fanii de la Comic-Con a fost prezenta neasteptata a celebrei femei cu 3 sani din Total Recall. La 22 de ani de la clasicul film al lui Len Wiseman, Hollywood-ul se pregateste de un remake, din care nu putea lipsi prostituata intergalactica cu 3 sani.

Cel mai popular personaj din Total Recall revine dupa 22 de ani: femeia cu trei sani si-a facut aparitia la Comic-Con


 

 

Zilele trecute, fanii care au venit in San Diego sa isi vada starurile preferate si sa afle lucruri inedite despre cele mai tari filme ale anului au fost placut surprinsi dupa ce femeia cu 3 sani si-a facut aparitia la intalnirile fanilor cu actorii din  noul Total Recall.

 

Noua femeie cu 3 sani este bruneta Kaitlyn Leeb, care a reusit sa uimeasca publicul din San Diego, dupa ce a aparut in celebra ipostaza purtand o proteza. Imbracata intr-o rochie rosie sfasiata si cu un plastic transparent pe deasupra, Kaitlyn le-a oferit o priveliste de neuitat fanilor din public. Leeb a mai avut scurte aparitii pana acum in filme ca Wrong Turn 4 si cateva show-uri americane.

 


Inca din trailer, atunci cand ii spune lui Colin Farrell "Ti-ai dori sa ai 3 maini acum?", Leeb a atras atentia fanilor, care si-au adus aminte de cealalta femeie seducatoare care il ademenea pe Arnold in originalul Total Recall.

 

La 20 de ani de la filmul original, Colin Farrell intra in pielea personajului jucat de Arnold Schwarzenneger, iar Kate Beckinskale si Jessica Biel vor fi eroinele principale. De aceasta data regia este semnata de  Len Wiseman, cunoscut pentru Underworld.
 

 

Tinand cont ca Total Recall a devenit unul dintre cele mai de succes si populare SF-uri din istorie, povestea este destul de cunoscuta, asa ca fanii peliculei erau bantuiti de un mare mister, daca o vedea si in noua varianta pe Mary, celebra prostituata galactica cu 3 sani?

Dupa ce le-au fost date indicii in ultimul trailer despre apairitia ei, acum fanii nu mai au nici un dubiu in privinta prezentei ei in noul film.  In varianta din 1990, actrita Lycia Naff a fost cea care i-a dat viata. Actrita americana este cunoascuta pentru seriale ca "Fame" (1982), "St. Elsewhere" ( 1985) sau filme ca Lethal Weapon (1987). In ultimii ani a avut aparitii episodice in seriale ca "Ghost Whisperer "si "Without a Trace" iar intr-un interviu marturisea ca s-a saturat ca lumea sa o intrebe daca are in realitate 3 sani. Lycia a lucrat ca jurnalista pentru revista People.

Actrita Lycia Naff

 

La conferinta de zilele trecute de la Comic-Con au fost prezenti si Colin Farrell, Kate Beckinsale si Jessica Biel. Beckinsale, care este sotia regizorului, a povestit ca  acesta i-a oferit intai ei rolul femeii cu 3 sani:


"La un moment dat, i-am explicat ca nu pot sa joc in film din cauza altor proiecte. Iar el a glumit si m-a intrebat daca nu vreau sa joc rolul femeii cu 3 sani ca sa fiu in film. I-am spus OK, nu mai vazusem de mult filmul original. Dar ma bucur ca n-am facut-o, ea primeste mai multa atentie decat primim eu si Jessica la un loc. Fiica mea ar fi deranjata daca m-ar vedea mereu ca trebuie sa merg peste tot cu 3 sani" a povestit Kate Beckinsale la Comic-Con.
 


 


 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies