marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai sadic criminal in serie continua vanatoarea de oameni: prima imagine cu Mads Mikkelsen in rolul lui Hannibal Lecter

Terifiantul criminal in serie, Hannibal Lecter, este readus la viata in noua serie pentru TV, "Hannibal". Producatorii de la NBC au lansat prima imagine cu Mads Mikkelsen in rolul lui Hannibal.

Cel mai sadic criminal in serie continua vanatoarea de oameni: prima imagine cu Mads Mikkelsen in rolul lui Hannibal Lecter

Celebrul criminal, care a fost portretizat prima oara de Anthony Hopkins in Tacerea mieilor se intoarce pentru o noua serie de crime ingrozitoare. Rolul i-a adus Oscarul lui Hopkins si este considerat unul dintre cele mai inspaimantatoare personaje negative din istoria filmului.

Serialul, care se va concentra asupra inceputurilor relatiei dintre Lecter si agentul FBI Will Graham, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Bryan Fuller, care va fi si producatorul executiv al show-ului. In serialul "Hannibal", agentul FBI Will Graham va fi jucat de Hugh Dancy, dupa ce Edward Norton l-a jucat in "Red Dragon" (2002). Din distributie mai face parte si Laurence Fishburne, cunoscut ca Morpheus din Matrix.

 

Actorul in varsta de 46 de ani a devenit cunoscut dupa ce a aparut in rolul negativ din filmul "Casino Royale" din seria James Bond, in care a aparut alaturi de Daniel Craig si Eva Green.

 

 

Mads Mikkelsen a castigat in acest an  la Cannes, premiul pentru interpretare masculina, gratie rolului jucat in filmul danez "The Hunt".  Danezul a fost de doua ori nominalizat la premiile decernate de Academia de Film Europeana, la categoria "cel mai bun actor" - in 2006, pentru rolul din "Dupa nunta/ Efter brylluppet", si in 2008, pentru rolul din "Flame si Citron/ Flammen & Citronen".


Mads Mikkelsen a fost premiat pentru intreaga cariera la European Film Awards 2011. In acest an, Mads a putut fi vazut si in Romania, in filmul istoric "A Royal Affair", pus pe lista celor mai bune productii din acest an de catre criticii din afara.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies