marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai sexy barbat de pe planeta in 2011, Bradley Cooper face 37 de ani. Actorul ar putea juca in noul film Superman

Declarat de revista People cel mai sexy barbat al anului trecut, actorul Bradley Cooper implineste astazi 37 de ani.

Cel mai sexy barbat de pe planeta in 2011, Bradley Cooper face 37 de ani. Actorul ar putea juca in noul film Superman

Actori Relationati

VEZI AICI GALERIE FOTO CU TOPUL CELOR MAI SEXY BARBATI DIN 2011

Dupa ce a avut cel mai incarcat an din cariera sa, cucerind pe rand box-office cu comedia Marea mahmureala 2 si thriller-ul Dincolo de limite, in care i-a fost coleg de platou chiar idolul sau, Robert De Niro, Bradley Cooper a intrat pe lista celor mai solicitati actori de la Hollywood.

Toti barbatii au intors capul dupa ea la plaja. Uite ce sexy e actrita la doar patru luni de la nastere


Mai nou se zvoneste ca actorul ar putea juca rolul lui Lex Luthor in Man of Steel - super productia cu un buget de 175 de milioane de dolari, regizata de Zack Snyder si care va fi lansata in cinematografe pe 14 iulie 2013.  Din distributie mai fac parte Henry Cavill ( Superman), Amy Adams si Russell Crowe.

Sexy si vopsita in auriu. Uite cum arata fata obraznica a Americii in pozele nud care i-au incheiat cariera

Bradley Cooper s-a nascut pe 5 ianuarie 1975 in Philadelphia. Mama lui are origini italiene, iar tatal e irlandez-american. Si-a inceput cariera de actor in 1998 in serialul TV "Sex and the City". A debutat in productia "Wet Hot American Summer" (2001), ca mai apoi sa obtina marele rol a lui Will Tippin in serialul de succes, "Alias" (2001-2003). Pentru acesta din urma a hotarat sa lase deoparte micile proiecte si sa se mute la Los Angeles pentru o adevarata cariera in actorie.


A jucat in comedia de succes Wedding Crashers (2005), precum si in filmul Failure to Launch (2006) ca prietenul lui Matthew McConaughey. Bradley, 1,85 m, saten cu ochi albastri,  a "explodat" ca actor in 2009 cu comedia "The Hangover", care relateaza excursia la Las Vegas, invaluita in aburi de alcool, a trei prieteni.


Filmul s-a bucurat de succes international si a avut parte de o continuare in 2011 "The Hangover 2" care i-a adus un salariu de 5 milioane de dolari lui Bradley Cooper. Tot in 2011 a colaborat cu Robert De Niro pentru thrillerul  "Limitless". Bradley Cooper s-a despartit de Renee Zellweger in martie 2011, dupa o relatie care a durat 1 an si 8 luni. In ultimele zile actorul a fost fotografiat  din nou in bratele lui Zoe Saldana (33 ani),  actrita din “Avatar” si “Colombiana”.  Cooper a fost insurat timp de un an cu actrita Jennifer Esposito.
 

De la Ryan Gosling, la Gerard Butler si Bradley Cooper: ei sunt actorii care arata atat de bine si fara haine incat ai senzatia ca sunt lucrati in photoshop. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 
Bradley Cooper in 2001


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies