marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai asteptate seriale noi din aceasta toamna in SUA: 10 show-uri care vor sa cucereasca publicul de peste Ocean

Toamna aceasta aduce o pleiada de seriale noi pe micile ecrane din SUA. Pe langa veteranele Glee, Modern Family, The Big Bang Theory, Criminal Minds sau Grey's Anatomy, americanii vor avea parte de numeroase noi seriale cu care se pot delecta in din acest an. Printre cele mai asteptate sunt serialele de drama Vegas, Arrow sau Last Resort.

1. Last Resort
Data lansarii: 27 septembrie 2012
Distributie: Andre Braugher, Scott Speedman, Daisy Betts
Post TV: ABC


Unul dintre cele mai asteptate seriale in America este Last Resort, care a avut premiera pe micile ecrane din SUA pe 27 septembrie. Creatorii serialului sunt Shawn Ryan, Karl Gajdusek, Ryan fiind cunoscut pentru un alt serial care a cucerit publicul, The Shield. Zap2It l-a numit unul dintre cele mai bune seriale ale toamnei, iar cei de la TV.com au scris despre el:  "cel mai mare compliment pe care il poate primi un episod pilot este atunci cand simti acea dorinta arzatoare de a vedea cat mai repede episodul 2". Last Resort aduce pe micile ecrane o poveste indrazneata: Marcus Chaplin (intepretat de Andre Braugher) comandantul unui submarin nuclear, refuza ordinul de a bombarda Pakistanul, pana nu primeste o confirmare ca este ordinul corect. Dupa ce submarinul condus de el este atacat de o alta nava militara americana, Capitanul  Marcus Chaplin trebuia sa ia masuri extreme pentru a-si proteja echipajul, dar in acelasi timp este nevoit sa se lupte cu cei aflati in subordinea sa, care nu sunt de acord cu decizia acestuia. Chaplin impreuna cu echipajul sau, se vor refugia pe o insula unde isi declara suveranitatea.

2. Vegas
Data lansarii: 25 septembrie 2012
Distriubtie: Jason O'Mara, James Russo, Dennis Quaid, Carrie-Anne Moss
Post TV: CBS


Regizorul James Mangold, cunoscut pentru productii ca Girl, Interrupted, Walk the Line, 3:10 to Yuma si care va semna regia noului film Wolverine, invadeaza si micile ecrane din SUA in acest an cu serialul Vegas. Postul CBS isi adauga in portoliu, pe langa serialele criminalistice contemporane, un serial politist a carui actiune este plasata in anii '60, cand Las Vegas-ul era considerat Mecca jocurilor de noroc. Eroul principal este seriful Ralph Lamb (Dennis Quaid), care merge pe urmele unui gangster nemilos, Vincent Savino (Michael Chicklis). Acesta este debutul lui Dennis Quaid pe micile ecrane. Tinand cond ca este creat de regizorul James Mangold si ca Nicholas Pileggi (co-scenarist la Goodfellas) se ocupa de script, Vegas are toate ingredientele pentru a intra pe lista celor mai interesante seriale din aceasta toamna.

3. Nashville
Data lansarii: 10 octombrie 2012
Distributie: Connie Britton, Hayden Panettiere, Charles Esten
Post TV: ABC


Un nou serial muzical se pregateste de lansare. In fruntea starurilor se afla Connie Britton (American Horror Story) si Hayden Panettiere (Heroes). Solista de muzica country, Rayna James (Connie Britton) trece printr-o perioada nefasta in cariera, chiar atunci cand necunoscuta solista pop Juliette Barnes (Hayden Panettiere) devine populara si ii explodeaza cariera. Cei de la The Insider scriu ca episodul pilot ofera unul dintre cele mai bune momente si interpretari muzicale din acest an si ca Nashville ar putea surprinde placut in acest sezon.

4. Revolution
Data lansarii: 17 septembrie 2012
Distributie:  David Lyons, Graham Rogers, Tim Guinee
Post TV: NBC

In mod inexplicabil, planeta ramane fara curent si tehnologie moderna pentru totdeauna: aceasta este premisa de la care pleaca serialul Revolution, care portretizeaza o lume apocaliptica. Actiunea are loc la 15 ani dupa ce Pamantul ramane fara curent, intr-o societate care a fost nevoita sa se adapteze la conditiile de dupa catastrofa, asemanatoare celei  de dinaintea industrializarii. Creatorul seriei este Eric Kripke, cel care a creat si celebrul serial Supernatural. Viata unei fetite este schimbata radical dupa ce un om al legii ii ucide tatal, despre care se spune ca ar fi fost implicat in catastrofa. Acest eveniment brutal o duce pe micuta intr-o calatorie periculoasa pentru a descoperi mai multe despre trecut. Episodul pilot este regizat de Jon Favreau (cel care a regizat filmele seriei Iron Man) iar J.J. Abrams este producator.

5. Arrow
Data lansarii: 10 octombrie 2012
Distributie: Stephen Amell, Katie Cassidy
Post TV: The CW


Unul dintre cele mai asteptate seriale ale acestui an este fara indoiala Arrow - bazat pe personajul de benzi desenate Green Arrow - care a fost numit de o parte dintre cinefili "cea mai atractiva si puternica poveste a unui super erou de pe micile ecrane". Dupa ce vara lui 2012 a fost condusa in box-office de filme cu supereroi si micile ecran vor fi invadate de un alt suoer erou, Arrow. Serialul este produs de Warner Bros si DC Comics. Personajul principal este Oliver MCQueen, cunscut fanilor din Smallville, care a durat timp de 11 sezoane. Dupa ce naufragiaza, playboy-ul miliardar Oliver Queen este dat disparut si considerat mort, dupa ce timp de 5 ani nimeni n-a mai auzit nimic de el. Acesta este gasit pe o insula in Pacific si adus acasa in  Starling City, unde isi creeaza un alte-ego: supereroul Arrow,  care spera sa lupte contra criminalilor si sa isi apere familia. Producatorul Marc Guggenheim a explicat ca in "Arrow" nu va exista nicio superputere propriu-zisa, ci ca personajul va avea un set de abilitati foarte bine dezvoltate.

6. Go On
Data lansarii: 11 septembrie 2012
Distributie: Matthew Perry, Laura Benanti, Suzy Nakamura, Brett Gelman
Post TV: NBC/Channel 5


Matthew Perry, devenit popular cu rolul lui Chandler din Friends, se intoarce pe micile ecrane cu un nou serial de comedie, "Go on".  In serial, el este Ryan King, un realizator de emisiuni la radio, cam guraliv si care nu poate trece peste moartea sotiei sale. Seful sau, Steven (John Cho) il forteaza pe Ryan sa intre intr-un grup de sustinere pentru a obtine consiliere. Acolo, Ryan, va da peste terapeuta Lauren Schneider (Laura Benanti), pe care o considera enervanta si un grup de oameni cu care va fi nevoit sa invete sa interactioneze. Serialul este presarat cu mult umor negru si o interpretare spumoasa din partea lui Matthew Perry.

7.Elementary
Data lansarii: 27 septembrie
Distributie: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn
Postul TV : CBS


Noul serial despre viata si aventurile unui Sherlock Holmes modern, Elementary spera sa speculeze popularitatea din ultimii ani a francizei cu Robert Downey jr, dar si a serialului britanic "Sherlock", difuzat de BBC, care a devenit un adevarat fenomen in Marea Britanie. Actrita Lucy Liu joaca rolul lui Dr. Watson si este prima femeie care ii da viata celebrului personaj creat de Conan Doyle. Jonny Lee Miller, fostul sot al Angelinei Jolie joaca rolul celebrului detectiv. Sherlock si Joan Watson vor investiga cazuri criminale in New York, dupa ce Holmes – fost consultant pentru Scotland Yard – e doborat de dependenta de droguri si ajunge la un centru de dezintoxicare din orasul american. Sherlock ajunge sa locuiasca in Brooklyn, alaturi de Joan Watson, un fost chirurg, care si-a pierdut licenta dupa moartea unui pacient. Noul serial este scris de Robert Doherty, cunoscut pentru munca la Star Trek Voyager si Tru Calling.

8.The Mindy Project
Data lansarii: 25 septembrie
Distributie: Mindy Kaling, Chris Messina Ed Weeks
Postul TV: Fox


The Mindy Project se anunta a fi o comedie interesanta  ce o are in centru pe Mindy Kaling, cunoscuta pentru serialul The Office (2005). The Mindy Project este un sitcom despre un chirurg obstetrician de success pe nume Mindy, care este dispusa sa isi schimbe stilul de viata dupa ce este arestata de nenumarate ori.

9.The New Normal
Data lansarii: 10 septembrie
Distributie: Justin Bartha, Andrew Rannells Georgia King
Postul TV: NBC


Ryan Murphy, creatorul serialelor Nip/Tuck, Glee si American Horror Story vine cu un sitcom despre o noua varianta de normalitate atunci cand vine vorba de familie. Serialul urmareste povestea unei mame singure care devina surogat pentru un cuplu de gay. Personajele sunt create sa reprezinte tipologii astfel incat in cadrul cuplului gay il vom avea pe Bryan stereotipul barbatului gay (pasionat de haine si filme clasice) dar si pe pe David, barbatul gay ce nu pare gay, mai masculin decat toti prietenii sai heterosexuali. Show-ul mai este condimentat de o bunica plina de prejudecati si de o fetita de 8 ani cu o sensibilitate ridicata.

10. Chicago Fire
Data lansarii: 10 octombrie
Distributie: Jesse Spencer, Taylor Kinney,  Eamonn Walker
Post TV: NBC


Creat de Michael Brandt si Derek Haas, cunoscuti pentru scenariile de la Wanted (2008) si 3:10 to Yuma (2007), Chicago Fire aduce barbati aratosi, femei superbe care se lupta nu doar cu focul in calitate de pompieri in New York, ci si cu dramele personale. Serialul il are in centru pe Jesse Spencer sau Dr. Robert Chase din House M.D.

 


Modifică setările cookies