marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cand revin serialele tale favorite din SUA. 15 sezoane noi din cele mai asteptate show-uri 

Odata cu venirea toamnei, fanii celor mai populare seriale se pregatesc de lansarea noilor sezoane. Fie ca sunt comedii, drame sau filme politiste, sitcomurile americane sunt asteptate cu nerabdare de telespectatorii fideli din toata lumea. Pentru a fi la curent cu datele de lansare, procinema.ro iti prezinta zilele in care vor aparea 15 dintre cele mai cunoscute seriale.

 

1. How I Met Your Mother - 24 septembrie (sezonul 8)
Regizor: Carter Bays, Craig Thomas
Distributie: Josh Radnor, Jason Segal, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris
Anul lansarii: 2005

 

Cu o medie de peste 8.5 milioane de telespectatori pe sezon, How I Met Your Mother urmarespte viata sociala si sentimentala a lui Ted Mosby (Josh Radnor) si a prietenilor sai Marshall Eriksen, Robin Scherbatsky, Lily Aldrin si Barney Stinson. Serialul a ajuns la cel de-al optulea sezon, acumuland 160 de episoade si sase premii Emmy.

 

2. Grey's Anatomy - 27 septembrie (sezonul 9)
Regizor: Shonda Rhimes
Distributie: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers, T.R. Knight, Patrick Dempsey
Anul lansarii: 2005
 

Ajuns la cel de-al noualea sezon, Grey's Anatomy reuseste sa mentina viu interesul asupra actiunii care prezinta viata de zi cu zi a unui grup de rezidenti si medici interni din spitalul Seattle Grace. Cu o medie de peste 12 milioane de telespectatori pe sezon (19 milioane fiind maximul atins in sezonul doi), Grey's Anatomy a primit 37 de nominalizari la premiile Emmy si 10 nominalizari la Globurile de Aur.

 

3. Criminal Minds - 26 septembrie (sezonul 8)
Regizor: Jeff Davis
Distributie: Mandy Patinkin, Thomas Gibson, Lola Glaudini, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A.J.Cook, Kirsten Vangsness
Anul aparitiei: 2005

 

Lansat de CBS in 2005, Criminal Minds isi centreaza actiunea pe unitatea de investigatii comportamentale a FBI, unitate care are ca misiune rezolvarea diverselor cazuri de crima din SUA. Considerat unul dintre cele mai populare seriale de acest gen, Criminal Minds a reusit sa inregistreze audiente foarte bune in fiecare sezon, cu o medie de 13 milioane de telespectatori.

 

4. Modern Family - 26 septembrie (sezonul 4)
Regie: Christopher Lloyd, Steven Levitan
Distributie: Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter
Anul lansarii: 2009

 

Cu opt premii Emmy castigate pentru primele doua sezoane, Modern Family este unul dintre cele mai de succes seriale de comedie lansate in ultimii ani. Sitcomul se pregateste de lansarea celui de-al patrulea sezon in care urmeaza sa continue povestea celor trei familii Prichett, a lui Jay Prichett si a celor doi copii, Claire si Mitchell. Modern Family este unul dintre putinele seriale al carui rating a crescut de la un sezon la altul, ajungand de la 9,39 milioane de telespectatori la 12,93 milioane de telespectatori.

 

5. NCIS - 25 septembrie (sezonul 10)
Regie: Donald P.Bellisario, Don McGill
Distributie: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo
Anul lansarii: 2003

 

NCIS: Naval Criminal Investigative Service este unul dintre cele mai longevive seriale din ultimii ani, pe 25 septembrie urmand sa inceapa cel de-al 10-lea sezon. Desi a fost difuzat pentru prima daca acum aproape 10 ani, Leroy Jethro Gibbs, Tony DiNozzo, Ziva David, Abby Sciuto, Timothy McGee, "Ducky" Mallars si Jimmy Palmer au reusit de fiecare data sa atraga spectatorii in fata televizoarelor, datorita capacitatii cau care reusesc sa imbine utilul cu placutul in rezolvarea cazurilor de crima pe care le ancheteaza. Cu o audienta de 11.84 milioane de spectatori in primul sezon, NCIS a ajuns la aproape 20 de milioane de spectatori la cel de-al noualea sezon. 

 

6. Two and a Half Men - 27 septembrie (sezonul 10)
Regie: Chuck Lorre, Lee Aronsohn
Distributie: Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Holland Taylor
Anul lansarii: 2003
 

Serialul care a cunoscut adevaratul succes cu Charlie Sheen in rolul principal continua cu cel de-al zecelea sezon si al doilea in care Ashton Kutcher l-a inlocuit pe Charlie. Lansat acum noua ani, sitcomul prezinta povestea unui scriitor atipic care locuieste alaturi de fratele sau, Alan si de copilul acestuia, Jake. Existenta lui Charlie se complica atunci cand Alan divorteaza si se muta alaturi de el in casa din Malibu, aventurile celor trei fiind de-a dreptul memorabile.

 

7. The Mentalist - 30 septembrie (sezonul 5)
Regie: Bruno Heller
Distributie: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti
Anul lansarii: 2008
 

Patrick Jane este un fost psiholog care se hotaraste sa-si foloseasca calitatile pentru a-i ajuta pe membrii Biroului de Investigatii din California pentru a rezolva diverse cazuri de crima. Plin de mister, dar in acelasi timp inteligent, Patrick reuseste sa "citeasca" mintile oamenilor, fapt care i-a adus multa popularitate in randul americanilor. Audientele in crestere pe care le-a realizat de-a lungul celor patru sezoane, dar si nominalizarile la Globurile de Aur si premiile Emmy i-au determinat pe cei de la CBS sa prelungeasca seria cu inca un sezon.

 

8. CSI: Crime Scene Investigation - 26 septembrie (sezonul 13) 
Regie: Anthony E. Zuiker
Distributie: Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall, David Berman
Anul lansarii: 2000
 

Doisprezece sezoane, 273 de episoade, 12 ani de cand a fost lansat. Acestea sunt cifrele incredibile pe care serialul lui Zuiker a reusit sa le stranga. Iar aventura criminalistilor din Las Vegas continua si cu cel de-al 13-lea sezon. Desi audientele au mai scazut de-a lungul timpului, serialul inca mentine viu interesul americanilor, media realizata in ultimul sezon fiind de peste 12 milioane de telespectatori pe episod.

 

9. Person of Interest - 27 septembrie (sezonul 2)
Regie: Jonathan Nolan
Distributie: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson
Anul lansarii: 2011
 

John Reese, un fost agent CIA care este mort in ochii autoritatilor, este chemat de Finch, un geniu care a creat un sistem capabil sa detecteze informatii care au legatura cu diverse actiuni ilegale, sa-l ajute. Cei doi se hotarasc astfel sa lupte impotriva criminalilor, dezamgiti fiind de felul in care autoritatile trateaza anumite cazuri. Cu audiente record inca de la primele episoade, cei de la CBS au hotarat ca serialul merita continuat si astfel s-a realizat si cel de-al doilea sezon.

 

10. The Big Bang Theory - 27 septembrie (sezonul 6)
Regie: Mark Cendrowski
Distributie: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg
Anul lansarii: 2007
 

Leonard Hofstadter si Sheldon Cooper, doi prieteni fizicieni care traiesc intr-un univers al lor incearca sa se adapteze la o realitate pe care nu o prea inteleg in care intervine si vecina lor sociabila si sexy, Penny. Serialul nu a lipsit in nici un an de pe lista productiilor nominalizate la premiile Emmy si Globurile de Aur, iar de fiecare data a reusit sa obtina cel putin un premiu.

 

11. Dexter - 30 septembrie (sezonul 7)
Regie: James Manos Jr.
Distributie: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, C.S. Lee, Lauren Vélez
Anul lansarii: 2006
 

Bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay, serialul prezinta povestea lui Dexter Morgan, un criminal in serie care lucreaza in cadrul politiei din Miami si care isi arata adevarata fata in timpul noptii atunci cand ucide cu sange rece pe criminalii pe care autoritatiile nu reusesc sa-i prinda. Dexter a primit 19 nominalizari la premiile Emmy si sapte la Globurile de Aur.

 

12. Supernatural - 3 octombrie (sezonul 8)
Regie: Eric Kripke
Distributie: Jared Padalecki, Jensen Ackles
Anul lansarii: 2005
 

Sam si Dean sunt doi frati care pornesc intr-o misiune de cautare si ucidere de creaturi bizare si putin cunoscute de oamenii obisnuiti. Acestia sunt incurajati si de tatal lor care-si doreste sa razbune moartea mamei care a fost omorata de unul dintre acesti monstri. Desi nu a avut audiente incredibile, cei doi actori au reusit sa se mentina in topul preferintelor spectatorilor americani datorita povestii si a aventurilor incredibile care sunt aduse in prim plan.

 

13. The Vampire Diaries - 11 octombrie (sezonul 4)
Regie: Kevin Williamson, Julie Plec
Distributie: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven McQueen
Anul lansarii: 2009
 

Filmul o are in centru pe Elena, tanara de 17 ani care se indragosteste de un vampir de 162 de ani Stefan Salvatore. Relatia lor se complica atunci cand fratele acestuia Damon apare in peisaj: dragostea lor pentru aceeasi fata  va naste o rivalitate atroce intre cei doi frati. Desi nu a avut un succes rasunator la premiile Emmy sau Globurile de Aur, The Vampire Diares se poate lauda cu 18 trofee obtinute la Teen Choice Awards, dovada a popularitatii din randul tinerilor.

 

14. Gossip Girl - 8 octombrie (sezonul 6)
Regie: Josh Schwartz, Stephanie Savage
Distributie: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen, Ed Westwick
Anul lansarii: 2007
 

Serialul are la baza cartea scrisa de Cecily von Ziegesar si urmareste povestea unor adolescenti din New York. Personajul cel mai controversat este o bloggerita cunoscuta sub numele de Gossip Girl care posteaza pe site-ul ei informatii despre tinerii rasfatati din Manhattan. Cu un adevarat succes la public, Gossip Girl a devenit un fenomen international mai ales in randul adolescentilor, cele 17 premii obtinute la Teen Choice Awards fiind o dovada clara a popularitatii.

 

15. The Walking Dead - 14 octombrie (sezonul 3)
Regie: Frank Darabont
Distributie: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Jeffrey DeMunn
Anul lansarii: 2010
 

The Walking Dead este un serial difuzat de canalul american AMC care prezinta povestea lumii de dupa o apocalipsa a mortilor-vii (zombi). Show-ul urmareste aventurile unui grup de supravietuitori care calatoresc prin SUA in cautarea unui nou camin, departe de hoardele de zombi. Acestia sunt condusi de ofiterul Rick Grimes (Andrew Lincoln) in incercarea de a-si gasi o locuinta noua si ferita de pericole si a-si apara sotia Lori (Sarah Wayne Callies) si fiul Carl (Chandler Riggs). Desi sitcomul nu se afla decat la cel de-al treilea sezon, acesta a primit deja sase nominalizari la premiile Emmy si una la Globurile de Aur.


Modifică setările cookies