marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 8 filme inspirate din mitologia greaca

Saptamana viitoare se lanseaza in cinematografe  Immortals, o nebunie 3D plina de actiune si efecte speciale bazata pe legenda lui Tezeu. Se pare ca subiectele mitologice prind in randul americanilor. Acum cateva zile granzii de la Warner Bros au anuntat ca vor sa faca Clash of The Titans 3 desi partea a doua nici macar nu a fost lansata.

Cele mai bune 8 filme inspirate din mitologia greaca

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI BUNE FILME INSPIRATE DIN MITOLOGIA GREACA

 

Producatorii de la Warner Bros au anuntat ca exista posibilitatea unui al treilea film "Clash of The Titans", pentru care se lucreaza la scenariu in acest moment.

Desi primul film a dezamagit, dar a fost apreciat pentru efectele speciale spectaculoase, cei de la Warner Bros n-au renuntat si s-au ambitionat sa faca si al doilea film Clash of The Titans care va fi intra in cinematografe in martie 2012.

Chiar daca in acest moment nu se stie mare lucru despre film, cei de la Hollywood Reporter anunta ca partea a treia va continua aventurile lui Perseu, interpretat de Sam Worthington, dar cu siguranta va exista si un personaj din partea a doua, care va fi unul cheie pentru Clash Of The Titans 3.


Cei de la Hollywood Reporter speculeaza ca unul din personajele centrale va fi Agenor, intepretat de Toby Kebell, iar regizor ar putea fi tot Jonathan Liebesman, cel care semneaza regia pentru Wrath Of The Titans, al doilea film din serie.

Wrath Of The Titans continua aventura lui Perseu (Sam Worthington) catre taramul mitic al zeilor, care incearca sa-l salveze pe zeus (Liam Neeson) din mainile rudelor sale tradatoare, Ares (Edgar Ramirez) si Hades (Ralph Fiennes). Filmul va fi lansat in Romania in martie 2012.

 

In 1981, cand a fost lansat filmul original Clash of The Titans, a fost rapid apreciat de catre amatorii genului, fiind considerat un film plin de aventura si mister. Si la 30 de ani la aparitie, pelicula regizata de Desmond Davis, cu Laurence Olivier si Ursula Andress ramane apreciata. Remake-ul din din 2010 a atras fanii in sali datorita efectelor speciale remarcabile.

 

De-a lungul timpului, o serie de productii inspirate din mitologia greaca au avut succes si au strans milioane de fani.

 

Vezi aici care sunt cele mai celebre filme inspirate de mitologia greaca

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies