marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena stearsa din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, filmul cu cele mai mari incasari din 2011. De ce vor fi retrase de pe piata toate DVD-urile cu Harry Potter

In 2011, milioane de fani Harry Potter au stat cu sufletul la gura sa vada deznodamantul celei mai profitabile francize din istorie. Fanii s-au inghesuit sa il vada la cinema, iar Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 a strans incasari de 1.3 miliarde de dolari worldwide si este pana acum cea mai profitabila pelicula lansata in acest an.

Scena stearsa din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, filmul cu cele mai mari incasari din 2011. De ce vor fi retrase de pe piata toate DVD-urile cu Harry Potter

Dupa ce timp de 10 ani, Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint au dat viata celebrelor personaje inspirate de seria de carti scrisa de J.K. Rowling, al 8-lea film din serie a spart toare recordurile si i-a entuziasmat pe fani.


Insa, la 5 luni de la premiera de la cinema si cu doar o saptamana inainte ca Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2  sa fie lansata oficial pe DVD/ Blu-Ray in Marea Britanie, fanii seriei se pot delecta cu o scena inedita, care a fost taiata si nu a mai ajuns niciodata in film.


Scena ii arata pe Ron (Rupert Grint), Hermione (Emma Watson) si Harry (Daniel Radcliffe) care planuiesc cum sa porneasca in cautarea Horcroxurilor si sa o infrunte pe nemiloasa Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter).

Vezi aici topul celor 10 filme care au depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari


Dupa 10 ani si 8 filme facute impreuna, in ultima parte actorii dau dovada de o maturitate actoriceasca si experienta dobandita de-a lungul celei mai de succes francize din istorie, care a stras peste 8  miliarde la nivel mondial.


Pe 2 decembrie, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 va avea lansare pe DVD si BLU-Ray in Marea Britanie. Reprezentantii Warner Bros. au anuntat ca la sfaristul lunii decembrie vor retrage de pe piata toate DVD-urile din franciza Harry Potter, inclusiv ultimul lansat.


Se pare ca planul acestora este de a sparge un nou record, de aceasta data la numarul de dvd-uri vandute pana la finalul anului, pentru ca mai mult ca sigur adevaratii fani se vor inghesui sa profite de ultima sansa de a-si achizitiona filmele lor preferate. Insa, ca si in cazul altor distribuitori, cum ar fi Disney, e posibil ca retragerea sa fie doar o strategie de marketing si peste putin timp sa scoata din nou la vanzare dvd-urile.

 



 

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies