marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune si cele mai proaste roluri ale lui Keira Knightley!

Este actrita al carei nume este dificil de scris, este des confundata cu Natalie Portman si este o mare colectionara de pantofi. Apare in mai toate topurile celor mai sexy celebritati, se bucura de o cariera uluitoare si are numai 26 de ani... 

Cele mai bune si cele mai proaste roluri ale lui Keira Knightley!

Si chiar daca e Keira Knightley, pe parcursul carierei incepute la 14 ani, ea a avut si roluri cu care nu se mandreste.

10. Rol Prost: Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999)

Se poate spune ca a fost un rol ingrat, ea fiind o momeala-sosie a reginei Amidala. Este prima iesire pe marile ecrane, insa trebuie sa fim indulgenti: oricum luminile erau pe Natalie Portman cu care, da, seamana destul de tare.

Cu aproape doua replici, Knightley s-a pierdut intr-un costum larg!

9. Bun: Last Night (2010)

Dupa cativa ani petrecuti pe scena teatrului, actrita se intoarce intr-un rol mai matur, puternic si complicat, intr-o drama emotionala puternica. Filmul urmareste un cuplu casatorit despartit pentru o noapte timp in care sotul merge intr-o calatorie de afaceri alaturi de o colega de care se simte atras si sotia isi intalneste o mai veche iubire.

Ii iese rolul de femeie languroasa, dar meditativa, tentata sa-si insele sotul, ezitanta si totusi gingasa.

8. Rol Prost: London Boulevard (2010)

Cel mai bun lucru din adaptarea romanului politist scris de Ken Bruen este distributia de renume: Colin Farrel, Ray Winstone.

Din nefericire debutul regizoral al lui William Monahan este unul lipsit de tensiune si o drama lipsita de credibilitate. Ca sa nu mai vorbim de lipsa acuta de chimie dintre Knightley si Farrel, in timp ce rolul interpretat de aceasta este mai mult o fantoma palida, decat o fiinta vie.

7. Rol bun: The Duchess (2008)

Cu parul coafat la proportii epice si cu o rochie cat casa, Knightley este o prezenta literalmente falnica in aceasta drama istorica.

Filmul este in sine o aventura amoroasa fara varsare de sange, ce se desfasoara in secolul XVIII in perioada aristrocratilor si a iubirilor lor interminabile si neimplinite. Dar actrita a reusit o performanta actoriceasca remarcabila, care joaca tragedia personajului in linii fine, fara a fi melodramatica.



6. Rol Prost: Pirates Of The Caribbean: At World’s End (2007)

Povestea de iubire dintre Elizabeth si Will a ajuns la apogeul ridicolului, mai ales cu toate impedimentele care apar in viata lor. Nu e de mirare ca in partea a patra nu a mai aparut, a evitat un naufragiu.



5.Rol  Bun: Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest (2006)

Prima continuare incearca sa transforme piratii intr-o franciza si reuseste! Actrita revine si face cam acelasi lucru cu care ne-am obisnuit deja: urmariri, dar spre deosebire de prima parte, aici are momente interesante.




4. Rol Prost: Love Actually (2003)

In puzzle-ul amoros al regizorului Richard Curtis, Keira joaca rolul unei mirese de care este indragostit lulea cel mai bun prieten al mirelui. Nu face decat sa ia parte la o nunta falsa, sa rada mult si sa incerce sa arate ca cineva care ar starni pasiuni.

Dar despre personajul ei nu stim mare lucru si nici nu ne pasa ca un alt barbat decat sotul are o pasiune pentru ea. Arat chiar dragut, chicoteste intr-o scena, si publicul moare pe dinauntru.

3. Rol Bun: Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl (2003)

Primul si cel mai bun dintre toate, Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl, Knightley joaca rolul fiicei guvernatorului care are in mainile sale o moneda valoroasa pe care Barbossa o vrea cu ardoare. Chiar daca pare un personaj din afara peisajului, dovedeste la final ca poate fi un baietoi de temut care poate duce propria lupta. Intre timp, povestea de dragoste cu Will este in desfasurare, dar mai bine tinuta-n frau ca-n celelalte parti.

2. Rol Prost: The Hole (2001)

Ii pune la punct pe toti jucand rolul de studenta cam distrata ce frecventeaza cursurile unei scoli private. Thrillerul cu adolescenti spune povestea unor pusti blocati intr-un buncar unde mai demult erau tinute bombe. Actrita nu se da in laturi sa fie o bogata fitoasa si filmul nu este mai multe decat un comentariu despre violenta.

1. Rol Bun: Pride & Prejudice (2005)

Prima colaborare cu regizorul Joe Wright i-a adus si o nominalizare la Oscar (singura de pana acum). Jucand-o pe Elizabeth Bennet, Keira aduce o valoare aparte personajului, adaugand pasiune si cutezanta. Sub indrumarea blanda a regizorului, aceasta traieste o chimie calda cu Mr Darcy, rolul ei devenind un portret al unei generatii de cinefili.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies