marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley, victima a abuzurilor fizice si verbale

Pentru a-i informa pe oameni despre cat de grava este problema violentei domestice, actrita din Edge of Love” a hotarat sa interpreteze rolul unei femei care este victima abuzurilor fizice si verbale, intr-un spot din cadrul unei lansate de Fundatia Caritabila "Women's Aid".

Keira Knightley, victima a abuzurilor fizice si verbale

articole relationate

Keira Knightley, o aparitie scanteietoare atat pe ecrane cat si in viata publica, isi asuma acum rolul unei femei abuzate de partener, in cadrul unui spot TV regizat de Joe Wright, sub bagheta caruia s-au filmat si peliculele "Atonement" si "Pride and Prejudice".

"Am dorit sa particip la realizarea acestei reclame pentru Women's Aid, pentru ca, desi violenta domestica exista in fiecare componenta a societatii, rareori auzim de ea. Una din patru femei cad victima acestei forme de abuz intr-un anumit moment din viata lor si in fiecare saptamana doua femei isi pierd viata din cauza violentei", a spus Knightley.

Vezi AICI controversatul spot din cadrul campaniei impotriva violentei domestice!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies