marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai cautate filme pe Google in 2012 in Romania

Google a anuntat lista celor mai cautate filme de catre romani in 2012 pe celebrul motor de cautare.

Cele mai cautate filme pe Google in 2012 in Romania

Topul celor mai cautate filme pe Google in 2012 in Romania este condus de "Ice Age 4". Clasamentul este continuat, in ordine  de "John Carter", "Anonymous", "The Avengers", "Prometheus", "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator", "Skyfall", "Taken 2", "The Expendables 2" si "Sherlock Holmes 2".

 Ice Age:Continental Drift / Epoca de Gheata 4:Continente in deriva 3D
Regie: Steve Martino, Mike Thurmeier
Distributie: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Buget: 85 de milioane de $


Ice Age: Continental Drift, cea de-a patra parte a fanteziei ''Ice Age'' este regizata de de Steve Martino si Mike Thurmeier si aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny, Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Cei trei eroi se imbarca in cea mai tare aventura a lor, separati de turma Manny, Diego, si Sid folosesc un iceberg pe post de corabie improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.

 

 

John Carter
Regie: Andrew Stanton
Distributie: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafeo, Ciaran Hinds, Mark Strong
Buget: 250 de milioane de $

De la regizorul premiat cu Oscar, Andrew Stanton, vin aventurile lui John Carter - o poveste fascinanta plasata pe misterioasa si exotica planeta Barsoom (Marte). Inspirat din romanul lui Edgar Rice Burroughs, John Carter este povestea unui fost capitan John Carter (Taylor Kitsch) transportat inexplicabil pe Marte unde fara intentia sa intra intr-un conflict de proportii cu locuitorii planetei printre care Tars Tarkas (Willem Dafoe) si captivanta printesa Dejah Thoris (Lynn Collins). Intr-o lume amenintata de distrugere, Carter isi redescopera umanitatea cand realizeaza ca supravietuirea intregii planete sta in mainile sale.

 

 

The Avengers/Razbunatorii 3D
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson

The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur. Productia cu buget de 200 de milioane de dolari are o distributie de 5 stele: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc” care va salva omenirea.

 

Prometheus
Regie: Ridley Scott
Distributie: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Charlize Theron
Buget: 130 de milioane de $

Este unul dintre cele mai discutate filme ale anului. Cu Prometheus, vizionarul regizor Ridley Scott se intoarce la genul pe care l-a definit, horrorul SF.  Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

 

 

Snow White and the Huntsman/ Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator

Regie: Rupert Sanders
Distributie: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth
Buget: 70 de milioan de $

"Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" este o noua abordare a basmului clasic al fratilor Grimm. Regina Malefica (Charlize Theron) o tine prizoniera pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani. Cand reuseste sa evadeze, pe urmele printesei e pus Vanatorul (Chris Hemsworth), un barbat dur, care si-a pierdut nevasta, speranta si increderea. Filmul se anunta a fi o versiune dura si sumbra a basmului celebru.

 

 

Skyfall
Regie: Sam Mendes
Distributie: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris
 

Bond. James Bond. Daniel Craig revine pentru a treia oara in rolul agentului 007. Regizat de Sam Mendes si cu o distributie de lux: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Javier Bardem, Berenice Marlohe, Naomie Harris, Judi Dench, Albert Finney si Ben Whishaw, Skyfall, al 23-lea film din seria agentului 007 promite actiune la cote inalte. Atunci cand trecutul lui M se intoarce sa o bantuie si MI6 ajunge sa fie atacata, Bond trebuie sa gaseasca si sa distruga amenintarea, indiferent de ce-l poate costa pe erou. In 2012 se implinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu agentul 007, care l-a avut in rolul principal pe Sean Connery.

 

 

Taken 2/ Taken 2: Teroare in Istanbul
Regie: Olivier Megaton
Distributie: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen


I will find you, I will hunt you down, and I will kill you. Prima data i-au rapit fata, acum vin dupa el. Liam Neeson se intoarce in rolul fostului agent CIA cu abilitati deosebite, care a facut totul pentru a o salva pe fiica sa, Kim din mainile unor rapitori albanezi. Dupa succesul nebun din 2008 pe care l-a avut Taken, producatorii revin cu inca o portie de adrenalina. In Taken 2, Liam Neeson va avea parte de multa actiune si schimburi de focuri inventive. Filmul este regizat de Olivier Megaton (Columbiana) si are aceeasi distributie ca precedentul (Liam Neeson, Famke Janssen si Maggie Grace).

 

Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth , Randy Couture
Regie:Simon West
Buget: 100 de milioane de $


The Expendables 2, filmul care aduna, din nou, toti monstrii sacri ai filmelor cu batai vine  cu o noua doza de actiune old school. Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune. Din distributie face parte si inegalabilul Chuck Norris.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies