marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai controversate momente ale filmelor din 2013

Anul 2013 nu a scapat de scandaluri in ceea ce priveste filmele lansate, nu putine dintre acestea izbucnind in jurul unor productii de milioane. Cel mai controversat moment l-a reprezentat alegerea lui Ben Affleck pentru rolul lui Batman, insa nici Blue is The Warmest Color sau Man of Steel nu au scapat de probleme.

Cele mai controversate momente ale filmelor din 2013

Batfleck – sau batalia impotriva lui Affleck

Nimeni nu a putut anticipa o asemenea reactie nevrotica din partea fanilor benzilor desenate in momentul aflarii stirii ca Ben Affleck il va interpreta pe Batman in noua pelicula „Batman vs. Superman” (titlul nu a fost definitivat inca), continuarea lui „Man Of Steel”. Actorul a considerat afirmatiile fanilor lui Batman de pe Twitter drept scrieri comice.

Posterele pentru „Nymphomaniac”

„Nymphomaniac” este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior. Datorita campaniei publicitare facuta de regizorul Lars Von Trier, a ajuns sa fie cel mai asteptat film al anului. Controversele in ceea ce priveste pelicula nu inceteaza sa apara: de la trailerele aparute si scoase rapid de pe Youtube, pana la posterele personajelor orgasmice.

Sfarsitul peliculei „Man Of Steel”

Un adevarat conflict a aparut in randurile fanilor ca urmare a finalului in care Generalul Zod este ucis de catre Superman. Ideea a fost primita cu repulsie de fani, in special datorita caracterului usor-pasnic al supereroului, a carui constiinta nu este incarcata cu un numar semnificativ de victime. „Man of Steel 2” (sau Superman vs. Batman) va arata care sunt repercursiunile acestei fapte. 

Jim Carrey le-a intors spatele producatorilor „Kick-Ass 2”

Actorul a starnit controverse prin postarile sale de pe Twitter, in care a catalogat pelicula ca fiind una violenta. Se pare ca revolta sa a fost atat de mare, incat a refuzat participarea in cadrul campaniei de promovare. Iar opinia sa vis-a-vis de film a afectat serios atat impresia publicului, cat si conturile cel de la Universal Productions.

Opinia autorului lui „Ender’s Game” despre film

Controversa a pornit de la faptul ca autorul Orson Scott acuza scenariul ca fiind unul ce promoveaza homosexualitatea si casatoria dintre persoane de acelasi sex. Drept urmare, acesta a fost in centrul unor adevarate controverse in ultima perioada din cauza declaratiilor sale despre casatoriile gay pe care le-a sustinut in presa si pentru ca a devenit membru al unor organizatii care militeaza impotriva casatoriilor gay, sustinand ca nu e sanatos pentru copii sa traiasca intr-o astfel de familie.

Blue Is the Warmest Colour – film cu scene intense de sex intre doua femei

Drama romantica franceza a devenit unul dintre cele mai controversate filme ale momentului datorita scenelor intense de sex dintre cele doua actrite principale, Adèle Exarchopoulos si Léa Seydoux. Autoarea insasi, Julie Maroh, noteaza pe blogul personal faptul ca regizorul a transformat povestea intr-o „ecranizare brutala si rece, mai degraba un film porno decat o prezentare a relatiei dintre cele doua lesbiene.” 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies