marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase imagini de la Gala PGA: Jennifer Lawrence, prima aparitie pe covorul rosu, dupa cateva luni

Cu mai putin de o luna inainte de Gala Premiilor Oscar, a avut loc Gala Sindicatului Producatorilor Americani. Cele mai mari vedete au fost prezente sa onoreze producatorii si filmele cele mai reusite din acest an. 

Cele mai frumoase imagini de la Gala PGA: Jennifer Lawrence, prima aparitie pe covorul rosu, dupa cateva luni

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

 

"Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman", de Alejandro González Iñárritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani (Producers Guild of America, PGA), a carui a 26-a gala a avut loc sambata seara, la Los Angeles, transmite Reuters. Traditia ne-a aratat ca de obicei, cine castigat marele trofeu PGA, castiga si Oscarul pentru Best Picture.

 

 

Multi dintre cei aproximativ 6.700 de membri ai Sindicatului producatorilor americani fac parte si din Academia de film americana, organizatia care acorda premiile Oscar, iar preferintele lor reprezinta un indicator viabil in cursa pentru obtinerea acestor statuete.

 

 

Cele mai mari vedete de la Hollywood au fost prezenta la gala, incepand Reese Witherspoon, Keira Knightley, dar si frumusica Jennifer Lawrence. Aceasta a fost cea mai recenta aparitie la un eveniment important din ultimele luni. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies