marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saptamana Titanicului la cinema. Cele mai celebre 10 greseli din Titanic, al doilea film cu cele mai mari incasari din istorie

Neoficial, aceasta este saptamana TitaniculuI in cinematografe. Blockbusterul din 1997 se intoarce glorios pe marile ecrane cu o dimensiune in plus. Filmul a castigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", insa nu a fost unul perfect.

Saptamana Titanicului la cinema. Cele mai celebre 10 greseli din Titanic, al doilea film cu cele mai mari incasari din istorie

GALERIE FOTO: 10 GRESELI CELEBRE DIN TITANIC

Ca fiecare film si Titanicul lui James Cameron  este plin de gafe care le-au scapat scenaristilor, actorilor, echipei de filmare sau celor de la machiaj. Faptul ca dureaza aproape 3 ore nu a facut decat sa mareasca numarul lor.


Pana si James Cameron, recunoscut ca un regizor atent la detalii a admis ca filmul a avut cateva scapari. Pentru a sarbatori intoarcerea Titanicului  de aceasta data in 3D, echipa de la  MovieMistakes.com  a ales cele mai faimoase 10 greseli din filmul cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale.


Realizarea Titanicului a durat aproape 2 ani,iar bugetul a atins aproape 200 de milioane de dolari, facandu-l cel mai scump film pana atunci. Inainte de lansare, filmul a fost intens ridiculizat pentru cheltuiala si programul de productie prelungit.  Cu incasari de peste 1.8 miliarde de dolari, filmul a ajuns al doilea mare succes al lui James Cameron numit de presa de la Hollywood o adevarata masina de facut bani.

Titanic 3D este din aceasta saptamana si in cinematografele din Romania.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies