marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai populare filme pe Facebook: productiile care au primit zeci de milioane de like-uri

Seria Harry Potter s-a incheiat, insa fanii nu au uitat de aventurile micului magician. Harry Potter este filmul cu cea mai populara pagina de Facebook, cu 60 de milioane de like-uri din partea utilizatorilor, scrie Huffington Post.

Cele mai populare filme pe Facebook: productiile care au primit zeci de milioane de like-uri

 

GALERIE FOTO Cele mai populare filme pe Facebook

 

In topul filmelor cu cei mai multi fani pe Facebook, Harry Potter conduce detasat cu 60 de milioane de fani, iar pe locul 2 se afla Avatar, cel mai profitabil film din toate timpurile.

 

Topul este alcatuit din unele dintre cele mai mari blockbustere din toate timpurile. Franciza Harry Potter, alcatuita din 8 filme, se ridica la 7.7 miliarde de dolari, cu milioane de fani in intreaga lume. Seria, bazata pe cartile autoarei J.K. Rowling, i-a transformat in staruri pe Daniel Radcliffe, Emma Watson sau Rupert Grint.

 

 

Pe locul 3 se afla The Twilight Saga, care a adunat 38 de milioane de fani. Seria de filme cu Robert Pattinson si Kristen Stewart a devenit un fenomen mondial, creand isterie in randul adolescentilor din intreaga lume. Surprinzator, unul dintre filmele cu cei mai multi fani, The Dark Knight, nu se afla in primele 10 pozitii, ci abia pe locul 18, cu 14.7 milioane de fani.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies