marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai romantice replici din filme: 13 declaratii de dragoste pe care nu le poti uita

Cine n-a visat sa isi intalneasca jumatatea si sa acesta sa-i faca o declaratie de dragoste ca in filme?  Mai jos va prezentam 13 dintre cele mai romantice declaratii de dragoste din filme.

Cele mai romantice replici din filme: 13 declaratii de dragoste pe care nu le poti uita

1. „To Me You Are Perfect” – Love Actually

Povestea urmareste triunghiul amoros dintre Juliet (Keira Knightley), sotul ei Peter (Chiwetel Ejiofor), si prietenul cel mai bun al acestuia, Mark (Andrew Lincoln). Dupa nenumarate aparitii fara tradare a vreunui gest de afectiune, Mark ii marturiseste Julietei faptul ca este indragostit de ea, in ziua de Craciun, spunandu-i „Pentru mine, esti perfecta”.

 

2. „You Complete Me” si „You Had Me At Hello” – Jerry Maguire

Aceste replici au constituit un adevarat efort din partea actorilor Tom Cruise si Renée Zellweger. Dupa un mariaj scurt, o relatie zguduita si o cariera plina de dificultati, Jerry (Cruise), se reintoarce acasa la Dorothy (Zellweger) pentru a o recuceri. Dupa ce isi incepe discursul cu „Hello”, ii spune „You complete me”, iar ea raspunde ca „You had me at hello”.

 

 

 

 

3. „Love Means Never Having To Say You're Sorry” – Love Story

Filmul clasic de dragoste din 1970, cu protagonistii Ali MacGraw si Ryan O'Neal, a adus publicului cea mai buna morala in privinta iubirii: „Love means never having to say you're sorry” este o replica rostita de 2 ori in film, dintre care si la final.

 

 

 

 

4. „I'll Never Let Go, Jack” – Titanic

Dupa ce a gasit dragostea adevarata la bordul vasului „Titanic”, Rose (Kate Winslet) si Jack (Leonardo DiCaprio) sunt aruncati peste bord in momentul scufundarii vasului. Rose pluteste pe o bucata de lemn, iar Jack este in apa, moment in care ea ii spune „I’ll never let you go”. Dar ii da drumul.

 

 

 

 

5. „If You're A Bird, I'm A Bird” – The Notebook

„The Notebook” dezvaluie povestea de dragoste aparent imposibila dintre Noah (Ryan Gosling) si Allie (Rachel McAdams). Intr-una din scenele cheie ale filmului, Noah si Allie se afla pe plaja, iar ea ii cere lui sa-i spuna despre ea ca e o pasare, apoi sa spuna acelasi lucru despre el. In schimb, el ii spune: „If You're A Bird, I'm A Bird”.

 

 

 

 

 

6. „When You Realize You Want To Spend The Rest Of Your Life With Somebody, You Want The Rest Of Your Life To Start As Soon As Possible” – When Harry Met Sally

Harry (Billy Crystal) si Sally (Meg Ryan) pun sub testare ideea ca un barbat si o femeie pot fi simpli prieteni. Dupa ce s-au iubit si urat, perechea se reuneste la sfarsitul filmului cand Harry ii spune lui Sally ca a venit in seara aceea la ea deoarece „When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.”

 

 

 

 

7. „I'm Also Just A Girl, Standing In Front Of A Boy, Asking Him To Love Her” – Notting Hil

Julia Roberts si Hugh Grant joaca impreuna in pelicula din 1999 si ii intruchipeaza pe Anna, fata care se indragosteste de englezul de Will. Acesta se intimideaza in fata succesului Annei, dar ea ii raspunde ca este mai mult decat o celebritate: „I'm Also Just A Girl, Standing In Front Of A Boy, Asking Him To Love Her”.

 

 

 

 

8. „We'll Always Have Paris” – Casablanca

Posibil cel mai romantic film produs vreodata, „Casablanca” ii are ca protagonisti pe Humphrey Bogart ca Rick si Ingrid Bergman ca Ilsa. Cand sunt nevoiti sa se desparta, Rick ii spune Ilsei sa-si aminteasca locul in care s-au indragostit, punctand: „We’ll Always Have Paris”.

 

 

9. „Nobody Puts Baby In A Corner” – Dirty Dancing

Filmul prezinta povestea de dragoste, dar plina de drama, dintre Johnny (Patrick Swayze) si Baby (Jennifer Grey). La finalul filmului, Patrick o pune pe Baby in lumina reflectoarelor zicand: „Nobody puts Baby in a corner.” 

 

 

 

10. „You Should Be Kissed, And Often, And By Someone Who Knows How” – Gone with the Wind

Clark Gable il interpreteaza pe Rhett Butler, barbatul fermecator ce i-a cucerit inima lui Scarlett O'Hara's (Vivien Leigh). Rhett o atata pe Scarlett cand ii spune: „You Should Be Kissed, And Often, And By Someone Who Knows How”.

 

 

 

11. „So I Can Kiss You Anytime I Want” – Sweet Home Alabama

 

Dakota Fanning o interpreteaza pe tanara Melanie (mai tarziu interpretata de Reese Witherspoon), care-l intreaba pe Jake (mai tarziu interpretat de Josh Lucas) de ce vrea sa se marite cu ea. Acesta ii raspunde: „So I Can Kiss You Anytime I Want”.

12. „Choose Me, Marry Me, Let Me Make You Happy” – My Best Friend's Wedding

Julia Roberts o interpreteaza pe Julianne Potter, o femeie care realizeaza ca este indragostita de prietenul ei cel mai bun, Michael (Dermot Mulroney), imediat ce acesta se logodeste. Julia se hotaraste sa-si marturiseasca sentimentele si ii spune: „Choose me. Marry me. Let me make you happy.”

13. „I Like You Very Much Just As You Are” – Bridget Jones's Diary

Dupa cateva intalniri esuate cu afemeiatul Daniel Cleaver (Hugh Grant), Bridget se gandeste la o relatie cu Mark Darcy (Colin Firth). Dupa ce incep sa se cunoasca mai bine, Bridget isi spune toate defectele in fata lui, moment in care el raspunde: „I like you very much just as you are.”

 

14. „I Wanted It To Be You, I Wanted It To Be You So Badly” – You've Got Mail

Meg Ryan o interpreteaza pe Kathleen Kelly, o tanara detinatoare a unei librarii ce se indragosteste pe internet de un tip, jucat de Tom Hanks. Ea nu realizeaza ca acel barbat este Joe Fox, detinatorul imperiului Fox Books, firma competitiva ce ii aduce ei dificultati in afaceri. Cand cei doi se intalnesc, ea ii spune: „I wanted it to be you. I wanted it to be you so badly.”


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies