marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai socante morti din Game of Thrones: cine sunt personajele care au avut parte de un final tragic

Sezonul 3 din Game of Thrones a ajuns la final, iar presa de specialitate il numeste cel mai bun de pana acum. Serialul fenomen al momentului a reusit in aceast sezon sa isi socheze si surprinda fanii, in special spre final, cand jumatate dintre personajele indragite au fost ucise. Insa, nu este prima data cand producatorii, impreuna cu autorul George R.R. Martin decid sa scoata din joc persoanje iubite in momente neasteptate.

Cele mai socante morti din Game of Thrones: cine sunt personajele care au avut parte de un final tragic

GALERIE FOTO Vezi aici cele mai socante morti din Game of Thrones

Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, cu un impact urias asupra spectatorilor, tinand cont reactiile celor care au vazut penultimul episod din serialul. Finalul nu este la fel de violent, insa anunta o poveste si mai intensa pentru sezonul cu numarul 4.

 

Episodul The Rains of Castamere i-a lasat muti pe fanii serialului care nu au citit romanele scrise de George R. Martin. Intr-o scena sangeroasa, sunt omorate trei personaje indragite: Robb Stark, mama sa si iubita sa. Fanii au reactionat puternic si s-au folosit de retelele de socializare pentru a-si exprima trairile.

 

George R.R. Martin le-a raspuns tuturor, explicand ca ceea ce isi doreste de la acest serial este cu totul diferit fata de show-urile comune cu eroi. "Ca cititor sau ca telespectator, mereu vreau sa vad lucruri neasteptate. Sunt filme cu eroi care se afla in pericol, dar despre care stim ca vor reusi sa scape. Vreau ca cititorilor si telespectatorilor mei sa le fie frica cand personajele mele sunt in pericol", a declarat regizorul in varsta de 65 de ani pentru Daily Mail.

 

Din aceasta cauza, George R.R. Martin a marturisit ca de multe ori a fost pus in fata unor momente mai putin placute atunci cand se intalneste cu actorii din serial. "De curand am avut premiera pentru cel de-al treilea sezon si la un moment dat, in timpul petrecerii, mi-am dat seama ca vorbeam cu trei actori care erau deja morti in serial. Unul dintre ei stia asta, ceilalti nu. Una dintre actrite m-a rugat sa nu o omor. Stiam ca nu va scapa, asa ca m-am simtit vinovat", a marturisit Martin.

 

 

In primul sezon, moartea lui Ned Stark (Sean Bean) a venit complet neasteptata, iar multi fani plang si azi dupa el, si din cauza carismei puternice pe care o are actorul britanic, cunoscut din seria Stapanul Inelelor. Urmatorul personaj ucis a fos Khal Drogo (Jason Momoa), un luptator razbunator, omorat de o infectie, dar si de un ritual magic, care ia o intorsatura tragica. Insa, primele 3 sezoane sunt presarate continuu cu momente socante, iar scoaterea din joc a personajelor a devenit "trademark-ul" acestui serial.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies