marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai spectaculoase tentative de asasinat! Ce poveste incredibila se pregateste sa ajunga pe marile ecrane!

Minti periculoase! Hollywoodul se pregateste de inca un film despre un criminal in serie.

Cele mai spectaculoase tentative de asasinat! Ce poveste incredibila se pregateste sa ajunga pe marile ecrane!

Povestea lui Jared Lee Loughner,  tanarul de 22 de ani care a ucis in ianuarie 6 persoane in Arizona si a ranit-o pe femeia politician Gabrielle Giffords va ajunge pe marile ecrane scrie deadline.com.

Filmul este inca in stadiul de proiect, nu se stie regizorul sau scenaristul, insa este programat pentru 2013.

 

 


GALERIE FOTO! Cele mai spectaculoase tentative de asasinat!


1. Aflat in campanie electorala in Milwaukee, Wisconsin, fostul presedinte american Theodore Roosevelt este impuscat si ranit usor de catre John Schrank. Desi ranit, cu glontul inca in corp, Roosevelt isi continua discursul programat.


2. Pe 8 ianuarie  2011 un nebun, Jared Lee Loughner, in varsta de 22 de ani, a deschis focul in timpul unei intalniri a membrei  Camerei Reprezentantilor Gabrielle Giffords. Aceasta a fost ranita grav, 6 persoane au fost ucise.


3. Pe 24 mai Jared Lee Loughner, bolnav psihic a fost declarat inapt pentru proces


4.In dupa-amiaza zilei de 30 martie 1981, in fata hotelului Hilton din Washington John Hinckley Jr. a tras asupra presedintelui Ronald Reagan. Patru oameni au fost raniti: pe langa Reagan, ofiterul de presa James Brady si politistii Timothy McCarthy si Thomas Delahanty. John Hinckley Jr a devenit obsedat de filmul Taxi Driver si de actrita Jodie Foster. "Am vrut sa-i fac cel mai mare cadou de iubire din istorie" a declarat acesta motivandu-si gestul.


6. Andrew Jackson al 7-lea presedinte al Statelor Unite a fost victima unei tentative de asasinat chiar langa Capitol! Agresorul se credea Regele Richard al III-lea!


7. Turcul Mehmet Ali Agca a incercat sa-l asasineze pe Papa Ioan Paul al II-lea la Vatican, pe 13 mai 1981!


8. Operatiunea Valkyrie pusa la cale de cativa soldati nemti de a-l asasina pe Hitler in iulie 1944. In 2009 s-a lansat si filmul cu Tom Cruise in rolul principal!


9. Oscar Collazo a incercat in 1950 sa-l ucida pe presedintele Harry S. Truman care locuia la Blair House ( Casa Alba era in renovare)


10. La o luna dupa ce a fost ales in 1933, Franklin Delano Roosevelt  a fost la un pas sa fie ucis de Giuseppe Zangara ( l-a ucis pe primarul din Chicago si a fost condamnat la moarte)

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies