marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO O noua premiera in lumea efectelor speciale! Vezi imagini fantastice din trailerul pentru Planeta Maimutelor!

Noua varianta din "Planeta maimutelor" i-a isterizat pe fanii efectelor speciale!

VIDEO O noua premiera in lumea efectelor speciale! Vezi imagini fantastice din trailerul pentru Planeta Maimutelor!

articole relationate

Planeta Maimutelor: Invazia

Planeta Maimutelor: Invazia

Folosind tehnolofia CGI producatorii de la Rise of the Planet of the Apes au creat cea mai realistica reprezentare a unei maimute realizata pe calculator.

Pentru prima data in seria care are la baza filmele din 1968 si cel mai recent cel din 2001 nu se folosesc costume sau machiaje si se merge pe "full digital"

Tehnologia pe care s-au bazat cei de la Weta Digital ( Oscar pentru efectele speciale din Avatar) a fost  folosita si in trilogia Lord Of The Rings si in Avatar si reprezinta o premiera la capitolul efecte speciale.

Filmul programat sa apara pe 5 august 2011 spune povestea unui om de stiinta (James Franco) ce testeaza  un tratament revolutionar pentru Alzheimer. Maimuta Caesar pe care face experimentele incepe sa sufere mutatii rapide si se va transforma in liderul revolutiei maimutelor intr-un razboi devastator cu rasa umana.

Filmul in regia lui  Rupert Wyatt ii are in distributie pe James Franco, Andy Serkis, Freida Pinto, Tom Felton.

"Principalul lucru pe care am vrut sa-l facem este sa cream maimute complet credibile, reale pe care sa le putem folosi in situatii de actiune veritabile.Am dezvoltat in acest proiect  o parte din tehnologia folosita in Avatar" a explicat Joe Leterri, unul din reprezentantii celor de la Weta!

 


 

Sursa foto: www.empireonline.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies