marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum a incheiat negocierile cu 20th Century Fox: actorul il va juca pe Gambit in mai multe filme X-men

Este oficial. Channing Tatum il va juca pe Gambit in mai multe fime si spin-off-uri X-men, dupa ce a incheiat negocierile cu 20th Century Fox, anuntat cei de la Hollywood Reporter.

Channing Tatum a incheiat negocierile cu 20th Century Fox: actorul il va juca pe Gambit in mai multe filme X-men

In urma cu cateva zile aparuse un zvon in presa de peste Ocean cum ca Channing Tatum s-ar putea sa nu il mai joace pe Gambit. Fanii pot rasufla linsititi, dupa ce a fost facut oficial anuntul, iar Tatum va juca celebrul erou de benzi desenate in mai multe filme.

Surse au dezvaluit ca negocierile dintre cele doua parti ajunsesera intr-un impas si la un punct sensibil, dar dupa nenumaratele discutii, negocierea s-a finalizat cu brio. Aspectul financiar si procentul din incasari ar fi fost motivul prelungirii negocierilor.

Cu toate astea, informatia aparuse de foarte mult timp in presa, iar Tatum a avut si o aparitiei surpriza la Comic-Con, la panelul X-men, alaturi de starurile seriei.

 

 


"Imi doresc sa fac parte din echipa mutantilor, inca nu am stabilit tot. Sunt in negocieri si suntem destul de avansati cu discutiile. Ma feresc intotdeauna sa vorbesc despre proiecte inainte de a ajunge la o intelegere. Dar va spun sincer ca imi doresc sa primesc acest rol si sa il joc pe Gambit" a spus actorul de 32 de ani, in urma cu cateva luni, la conferinta de presa de la Cannes.


Gambit este un mutant cu puteri mentale puternice, poate controla si manipula prin puternile sale kinetice. Este un erou puternic, experimentat in lupta corp la corp. La inceput, putini mutanti aveau incredere in el pentru ca inainte de a deveni mutant, era un hot. In benzile desenate el avea o relatie de dragoste furtunoasa cu un alt mutant celebru, Rogue.


Gambit a aparut prima data in benzile desenate Marvel in 1990. El a mai aparut in filme, in X-men Origins: Wolverine (2009), unde a fost portretizat de Taylor Kitsch. Intre timp, fanii se pot bucura de cel mai mare film X-men de pana acum, X-men: Days of Future Past, care se lanseaza in Romania pe 23 mai. Si alti actori au confirmat ca vor face parte din X-men:Apocalypse: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender si James McAvoy isi vor relua rolurile.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies