marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum, dezvaluiri despre Gambit din X-men:Apocalypse: "Abia astept sa il joc". Ce alt personaj popular va fi in noua echipa a mutantilor

Channing Tatum este pe val in aceasta perioada. Aflat la Cannes pentru a promova filmul Foxcatcher, starul a vorbit si despre unul dintre proiectele pe care fanii sai le asteapta cel mai mult, viitorul film X-men.

Channing Tatum, dezvaluiri despre Gambit din X-men:Apocalypse: Abia astept sa il joc . Ce alt personaj popular va fi in noua echipa a mutantilor

X-men:Days of Future Past abia s-a lansat in cinematografe in acest weekend, insa viitorul film din franciza primeste deja atentia fanilor.

Channing Tatum este cel mai nou nume care se alatura echipei mutantilor. Starul de 32 de ani il va juca pe Gambit, un mutant extrem de popular in randul fanilor, in X-men:Apocalypse, ce se va lansa in 2016.


"Imi doresc sa fac parte din echipa mutantilor, inca nu am stabilit tot. Sunt in negocieri si suntem destul de avansati cu discutiile. Ma feresc intotdeauna sa vorbesc despre proiecte inainte de a ajunge la o intelegere. Dar va spun sincer ca imi doresc sa primesc acest rol si sa il joc pe Gambit" a spus Tatum la conferinta de presa de la Cannes.

 

 


 

Mai multe surse au declarat in presa americana ca ar exista si un posibil film spin-off, in care Gambit sa fie eroul principal, iar Channing Tatum sa fie cel care il interpreteaza, dupa ce personajul sau va fi prezentat in X-men:Apocalypse.

 

Pe langa Gambit, un alt personaj popular va fi prezentat mai amplu in X-men:Apocalypse. Si Quicksilver va avea un rol mai mare, dupa ce a fost introdus in recentul X-men:Days of Future Past. Insa rolul sau va fi extins mai mult in urmatoarea parte. Evan Peters este cel care il joaca pe Quicksilver.

 

In 2014, ambele generatii se reunesc in X-men:Days of Future Past, film regizat tot de Bryan Singer, cel care a si lansat franciza in cinema.

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Hugh Jackman, Halle Berry, Ellen Page. Data de lansare ramane 23 mai 2014, in format 3D.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies