marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum ar putea face parte din distributia franciziei X-Men. Ce personaj ar putea sa interpreteze celebrul actor in X-Men: Apocalypse

In timp ce promova filmul X-Men: Days of Future Past, regizorul Bryan Singer a dezvaluit faptul ca lucreaza deja cu scenaristii Simon Kinberg, Mike Dougherty si Dan Harris la prodcutia x-Men: Apocalypse, a carei lansare va avea loc cel mai probabil in mai 2016.

Channing Tatum ar putea face parte din distributia franciziei X-Men. Ce personaj ar putea sa interpreteze celebrul actor in X-Men: Apocalypse


Singer nu a dezvaluit daca actorul Hugh Jackman va interpreta rolul lui Wolverine, dar a mentionat faptul ca ia in considerare revenirea lui Gambit si a lui Nightcrawler.


Potrivit declaratiilor, aparitia personajului Nightcrawler era programata pentru X-Men: Days of Future Past. Totusi, acest lucru nu s-a intamplat deoarece regizorul a considerat ca forteaza povestea daca introduce un numar prea mare de mutanti.


De asemenea, acesta a mentionat ca Gambit ar putea fi interpretat de actorul Channing Tatum, care a dezvaluit in repetate randuri ca si-ar dori sa faca parte din productia X-Men. Producatorul filmului a confirmat recent faptul ca a discutat cu actorul in aceasta privinta.

 


Cariera lui Channing a cunoscut o ascensiune puternica in ultimii doi ani, acesta devenind astfel unul dintre cele mai populare staruri de cinema. A aparut in Magic Mike, G.I. Joe Retaliation, White House Down, Side Effects, 21 Jump Street, Haywire, dar si in filmul de dragoste The Vow.


Bryan Singer este un regizor si producator american de film, care si-a castigat celebritatea odata cu lansarea productiei "Suspecti de serviciu", in 1995. El se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor de productii SF si benzi animate, gratie primelor doua filme din seria "X-Men" si a peliculei "Superman Revine". El a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011.

 

Recent, Singer a facut urmatoarea declaratie: "Cred ca exista o dorinta puternica de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel si eu cred ca este timpul pentru o explorare mai complexa, ce poate aduce chiar o conectivitate intre filmele X-Men”.


Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly. Astfel, Wolverine va fi trimis in trecut pentru a schimba cursul evenimentelor si al istoriei.

 

Cei de la Rotten Tomatoes au numit acest film drept cel mai asteptat blockbuster al verii, pentru ca marcheaza revenirea creatorului seriei - regizorul Bryan Singer si aduna aproape toate personajele importante si iubite de fani din cele 4 filme anterioare.


Productia X-Men: Days of Future Past va avea lansarea in Romania pe 23 mai 2014.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies