marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru X-men: Days of Future Past: de ce va fi cel mai mare film al verii

Cel mai nou trailer lansat pentru X-men Days of Future Past ofera o perspectiva mult mai buna asupra filmului. Daca pana acum au fost teasere, noul trailer dezvaluie mai multe si aduce in prim plan celebrii mutanti.

Trailer spectaculos pentru X-men: Days of Future Past: de ce va fi cel mai mare film al verii

X-men: Days of Future Past va fi total diferit de celelalte filme cu mutanti din serie. Tema calatoriilor in timp va fi in centrul povestii, iar filmul se anunta cu adevarat exploziv. Regizorul Bryan Singer vrea sa le demonstreze fanilor ca acesta va fi cel mai mare film X-men si a declarat ca a fost o provocare sa gaseasca povestea perfecta pentru a aduce impreuna ambele generatii: cea veche - Ian McKellen si Sir Patrick Stewart - si cea noua - Michael Fassbender si James McAvoy.

 

"Acesta va fi de fapt, un film despre calatoria in timp. Imediat dupa ce m-am apucat de poveste, mi-am dat seama ca la fel ca in cazul productiilor Time Machine, Terminator  sau Looper, vor fi mai multe planuri si povesti. Dar stiu ca asta e viitorul mutantilor, asa cum e acum in film. A fost distractiv si sper sa le placa fanilor ce a iesit" a spus acesta pentru IndieWire.

 

 

 

Bryan Singer a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011.  Saptamna trecuta, fanii celebrilor mutanti au suferit o mare dezamagire atunci cand Matthew Vaughn responsabil pentru succesul din 2011 a refuzat sa mai colaboreze cu 20th Century Fox pentru acest film.

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly. Astfel, Wolverine va fi trimis in trecut pentru a schimba cursul evenimentelor si al istoriei.

 

"Cred ca exista o dorinta puternica de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel si eu cred ca este timpul pentru o explorare mai complexa, ce poate aduce chiar o conectivitate intre filmele X-Men” a mai declarat Singer.


Cei de la Rotten Tomatoes au numit acest film drept cel mai asteptat blockbuster al verii, pentru ca marcheaza revenirea creatorului seriei - regizorul Bryan Singer si aduna aproape toate personajele importante si iubite de fani din cele 4 filme anterioare.

 

In Romania, X-men Days of Future Past se lanseza pe 23 mai 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies