marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum: cel mai sexy barbat in viata si-a schimbat look-ul pentru noul film, cum arata pe platourile de la Jupiter Ascending

Channing Tatum, numit de revista People drept cel mai sexy barbat in viata, este aproape de nerecunoscut in rolul pe care il are de  razboinic interplanetar, cu urechile ascutite in Jupiter Ascending, urmatorul film al fratilor Wachowksi.

Channing Tatum: cel mai sexy barbat in viata si-a schimbat look-ul pentru noul film, cum arata pe platourile de la Jupiter Ascending


Actorul a fost recent vazut pe platourile de filmare ale peliculei SF in Illinois, Chicago, insa arata complet schimbat: este vopsit blond si poarte niste urechile prostetice din silicon Tabloidele l-au asemanat imediat cu un elf, din cauza urechilor alungite si a culorii parului.

 

 

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs, si regizat de fratii Wachowskis care au creat trilogia Matrix.Amplasat in viitorul indepartat, filmul se concentreaza asupra unei femei de serviciu, modesta, Jupiter Jones, (Mila Kunis) care spala toalete pentru a se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra. Ea il intalneste pe Caine (Tatum), un razboinic interplanetar, pe care l-a trimis  Regina Universului sa o ucida.

 


 

 

 

 

Caine ii explica lui Jupiter ca s-a intamplat un eveniment extraordinar in noaptea in care s-a nascut si ca ADN-ul ei ar putea sa marcheze viitorul lider al Universului. Apoi, cei doi vor incepe impreuna o aventura intergalactica. Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii.

 


 

 

 

Din distributie mai fac parte Channing Tatum si Eddie Redmayne, cunoscut publicului din Mizerabilii, unde l-a jucat pe Marius.  Cei de la Screenrant spun ca productia are un buget de 200 de milioane de dolari, filmarile au loc acum in Londra si ar putea fi lansat in vara lui 2014, in format 3D IMAX.
Filmul va debuta pe 24 iulie 2014.

 


Sursa foto: Getty

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies