marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron, ireal de frumoasa la premiera Prometheus: Sunt prima actrita care face flotari in 3D

Prometheus a aterizat in Londra aseara, unde a avut loc premiera mondiala a filmului regizat de Ridley Scott. Cea mai sexy femeie din lume a aratat uluitor pe covorul rosu iar britanicii au numit-o ireal de frumoasa.  Intr-o rochie care se incadra perfect cu tema filmului, actrita de 36 de ani i-a lasat fara cuvinte pe fotografi.

Charlize Theron, ireal de frumoasa la premiera Prometheus: Sunt prima actrita care face flotari in 3D

articole relationate

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CHARLIZE THERON


Unul dintre cele mai aniticipate filme ale anului 2012 a avut premiera in Londra si se pregateste sa invadeze cinematografele din toata lumea.


Prometheus marcheaza revenirea regizorului Ridley Scott la genul pe care l-a definit, horror-SF si intoarcerea sa in universul Alien, creat de el in urma cu 33 de ani. Pe covorul rosu din Londra au venit toate starurile filmului: Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Guy Pearce, dar si vedete ca Salma Hayek sau Tom Hardy.

 

De departe, cea care a atras toate privirile a fost Charlize Theron. Intr-o rochie albastra Dior, cu un model ce imita cerul instelat, perfecta pentru premiera unui astfel de film.
 

 

Scott si-a descris filmul ca fiind un prequel al seriei originale Alien, insa in acelasi timp, este un film de sine statator, care doar face referire la anumite momente din cel mai celebru film horror din istorie si care va explora o mitologie de sine statatoare fata de cea din franciza Alien. Prometheus va elucida o parte din misterele care au invaluit toate cele 4 filme din serie: de unde provin creaturile care vor sa puna capat omenirii.
 

In Prometheus, Charlize Theron este Meredith Vickers, o angajata a companiei Weyland Industries, care este trimisa impreuna cu echipajul navei Prometheus sa monitorizeze expeditia acestuia pe o planeta straina.  Actrita si-a descris personajul ca fiind unul negativ: "Cu siguranta ea este rea si are ceva de ascuns. Vickers este disperata sa detina controlul."
 

Prometheus promite sa aduca aceeasi atmosfera inspaimantatoare din Alien: "Cel mai tare ma sperie frica de necunoscut. Cand am vazut prima data Alien, am avut o vanataie la umar cateva saptamani, dupa ce m-am speriat si m-am lovit de partea de fier a scaunului. Si ce naiba era cu acel tagline? <<In spatiu nimeni nu iti poate auzi tipatul>>? Asta mi-a dat viata peste cap. Uneori, stateam singura si imi venea in minte aceasta replica si ma inspaimantam. Deci cred ca ceea ce m-a atras cel mai mult la acest film a fost dorinta de a afla raspunsurile, doar ca la final totul e inspaimantator." a mai spus Theron.

 

"M-am distrat enorm de mult la filmari, pentru ca pana la urma suntem niste copii mari care se joaca, iar acum avem ocazia sa ne jucam pe o nava spatiala, ce poate sa fie mai tare? Intotdeauana am abordat lucrurile cu umor, trebuie sa te destinzi ca sa iti reincarci bateriile." a spus Theron despre cat de mult s-a bucurat la filmari.
 

 

Charlize Theron  a oferit cateva detalii despre personajul ei pentru revista Empire: "Meredith este genul lupului singuratic. Ceilalti membri ai echipajului se impart fie in oameni de stiinta, fie in cei care cred in ceva. Ea nu este nici una, nici alta, pur si simplu este un angajat al unei corporatii. O buna bucata din film, ea pare complet impotriva acestei expeditii si nu intelegi de ce.  Este o persoana distanta si rece, care incearca sa se incadreze in buget si in pasii impusi de Weyland, dar la un moment dat spectatorii vor intelege ca este acolo din motive personale."


Theron a demonstrat de-a lungul carierei ca este o actrita curajoasa, care nu se teme de scene grele, insa a recunoscut ca a avut si in Prometheus momente dificile: "Cred ca una dintre scenele care mi s-a parut foarte grea este cea in care execut flotari. Nu numai ca sunt dificile, dar esti filmata de 8 camere diferite, din unghiuri diferite si am descoperit ca este foarte greu sa stai in pozitia corecta. Dar intotdeauna mi s-a parut interesant sa abordez un personaj si din punct de vedere fizic: ce iti spune un om care imediat dupa ce se trezeste se apuca de flotari si exercitii fizice? E mereu gata de lupta si actiune. Ar putea fi prima flotare in 3D? Wow, super tare" a mai spus actrita celor de la Empire.

 

Scott a reusit sa atraga curiozitatea tuturor cu imaginile si trailerele lansate, dar cea care a atras cel mai mult atentia a fost chiar nava Prometheus. Charlize a recunoscut ca s-a indragostit de ea: "Imi place mult nava mea, logic, cand am intrat prima data pe platou, am ramas uimita, este construita de la zero si arata uluitor. Sunt geamuri imense prin care vezi in spatiu, este complet tehnologizata cu chestii moderne. Plus ca are un bar foarte misto, unde il trimit pe David, androidul meu sa imi faca un cocktail".


Prometheus este cel mai misterios film al anului, asa ca actorii nu prea au avut bucuria de a impartasi detalii cu prieteni sau familia: "Nu, nu am putut vorbi cu nimeni. Pe mama au ucis-o, pentru ca i-am vorbit despre film. Glumesc, dar crede-ma ca a fost o usurare, pentru ca uneori devine obositor sa vorbesti totul despre filmul in care joci. Pana si eu vreau sa vad filmul asta si sa fiu surprinsa. Trebuie sa vezi filmul cu ochii tai, nu sa ti se dea totul dinainte, din trailere sau interviuri".

 

 

Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila. . Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy, reprezantanta companiei Weyland Industries. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.

 

Prometheus va fi lansat si in Romania incepand cu 8 iunie.

 


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies