marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron, sexy pe noua coperta a revistei W. Cum a obtinut a patra nominalizare la Globul de Aur cu un rol care a inspaimantat-o

Charlize Theron este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar in acelasi timp este si o actrita talentata. Dupa ce a castigat in 2003 Oscarul pentru rolul din Monster, Theron a devenit una din cele mai cautate actrite, iar in acest an a obtinut a patra nominalizare la Globurile de Aur cu filmul Young Adult.

Charlize Theron, sexy pe noua coperta a revistei W. Cum a obtinut a patra nominalizare la Globul de Aur cu un rol care a inspaimantat-o

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Admirata de milioane de femei din lumea intreaga si dorita de toti barbatii din lume, Charlize Theron este o aparitie electrizanta de fiecare data cand paseste pe covorul rosu.

In noul numar al revistei W, pe a carei coperta apare, actrita a povestit intr-un mod sincer ca si ea apeleaza la diverse trucuri pentru a arata mai bine.

"Daca nu ai sani, poti folosi acele sutiene care iti maresc bustul si te fac sa arati mult mai dotata. Am purtat si eu pentru rolul din <<Young Adult>>" a recunoscut actrita in revista W.

Visul ei nu a fost dinotdeauna sa devina actrita: "Cand eram mica, am vrut sa fiu balerina, dar eram prea inalta si aveam destul de multe afectiuni. Mi s-a parut interesant modul in care o balerina reuseste sa spune de fiecare data alta poveste, doar prin miscarile corpului. Mi-am dat seama ca pot sa spun povesti si prin actorie, asa ca m-am mutat in Los Angeles ca sa incep o cariera de actrita".

In copilarie, Theron a suferit mai multe afectiuni, si pentru ca lua foarte multe antibiotice, dantura ei a fost puternic distrusa: "Timp de 8 ani, nu am avut dintii din fata. Am fost foarte bolnavicioasa si mereu ma imbolnaveam. Luam antibiotice multe si dintii mei au fost alteralti'.

Insa, ajunsa la maturitate, la 35 de ani, Charlize Theron este una dintre cele mai elegante si frumose actrite de la Hollywood.

Duminica seara, actrita va fi prezenta la Gala Globurilor de Aur. Actrita a primit a patra nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din Young Adult. Actrita a declarat, ca desi a inspaimantat-o rolul, nu avea cum sa il refuze: "Trebuia sa fiu oarba sa nu vad potentialul personajului. Da, sigur ca m-a speriat, pentru ca am ajuns sa descoper in profunzime latura ei intunecata".

 


Charlize Theron a reusit sa puna mana pe inca o  nominalizare la Globurile de aur din cu o interpretare care a atras atentia multora. Theron intruchipeaza o femeie trecuta de 30 de ani care se intoarce in orasul adolescentei sale, insa fara a depasi mentalitatea unei postoaice de liceu

Comedia dramatica Young Adult,  regizata de Jason Reitman, dupa un scenariu scris de Diablo Cody, celebra echipa din spatele productiei independente 'Juno' spune povestea unei scriitoare de succes, divortata, care pare sa traiasca inca in perioada din liceu unde era cea mai populara fata. Aventura incepe in momentul in care acesta se intoarce in orasul sau natal, Minneapolis, pentru a-si recastiga iubitul din liceu, din pacate, proaspat casatorit si cu un copil.


Sursa foto: W Magazine

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies