marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chernobyl Diaries, filmul ce reprezinta o palma data celor 400.000 de victime ale dezastrului nuclear de la Cernobal

Producatorii celebrei serii The Paranormal Activity  aduc in luna iunie pe marile ecrane un nou film horror care a generat deja controverse aprinse.

Chernobyl Diaries, filmul ce reprezinta o palma data celor 400.000 de victime ale dezastrului nuclear de la Cernobal

Chernobyl Diaries este un horror creat de Oren Peli, cineastul care a inspaimantat publicul cu thrillerul Paranormal Activity. Filmul urmareste povestea a sase tineri care decid ca se imbarce intr-o vacanta extrema. Ignorand orice fel de averizare, acestia sunt condusi de un ghid in orasul Pripyat unde locuiau muncitorii de la centrala nucleara de la Cernobal. Acesta a ramas parasit dupa dezastrul de acum 26 de ani, insa tinerii isi dau seama ca nu sunt singuri acolo.  Desi nu a fost lansat inca, pelicula a atras un val de controverse.


Acest film reprezinta o palma data celor 400.000 de victime ale dezastrului nuclear de la Cernobal  - au reactionat oficialii organizatiei Friends of Chernobyl Centers U.S. Acestia s-au declarat revoltati de faptul ca un eveniment tragic precum cel al exploziei de la Cernobal este transformat intr-un fapt senzational intr-un horror hollywoodian.


"Sute de oameni au murit si peste 400.000 au fost fortati sa-si paraseasca locuintele. Astazi peste 5 milioane de oameni inca locuiesc pe un teritoriu contaminat. Ceea ce este cu adevarat de groaza este faptul ca sute de mii de oameni inca sunt afectati de acel dezastru care le-a distrus vietile, nu niste mutanti care alearga in zona asa cum reiese din film" au declarat reprezentantii organizatiei pentru site-ul TMZ.
 


Regizat de Bradley Parker si cu o distributie formata din Jesse McCartney, Jonathan Sadowski si Olivia Dudley, Chernobyl Diaries  va putea fi vazut si in Romania in luna iunie. Filmul urmareste aventurile a 6 tineri care ajung vanati in Ucraina de oameni mutanti rezultati in urma exploziei nucleare din 26 aprilie 1986.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies