marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chewbacca, dupa 30 de ani: cum arata unul dintre cele mai iubite personaje in noul film Star Wars

Presedintele Disney, Bob Iger, a postat pe Instagram o poza cu el alaturi de Chewbacca, unul dintre cele mai iubite personaje din seria Star Wars. Imaginea a facut senzatie in randul fanilor, care abia asteapta sa isi vada eroul preferat in Star Wars: Episode VII.

Chewbacca, dupa 30 de ani: cum arata unul dintre cele mai iubite personaje in noul film Star Wars

Bob Iger i-a incantat pe fani cu o poza in care apare alaturi de Chewbacca, co-pilotul celebrei nave Millennium Falcon din saga plasata in spatiu. Chewbacca a fost confirmat ca personaj in noul film, Star Wars: Episode VII.Peter Mayhew, cel care l-a jucat pe Chewbacca, se intoarce in universul creat de George Lucas.


 

Mayhew l-a jucat pe Chewbacca in trilogia originala, incepand cu Star Wars Episode IV - A New Hope, in 1977 si era co-pilotul lui Han Solo (Harrison Ford).  Alan Horn, presedintele studiourilor Disney, a afimat in urma cu 2 zile ca filmarile pentru Star Wars sunt aproape de debut si ca au fost alesi actorii.

 

 

 

 

 

Alaturi de actorii din trilogia initiala - Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher - in "Razboiul stelelor VII" vor primi roluri si alti actori din seria originala: Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) si Kenny Baker (R2-D2). Filmul va fi regizat de J.J.Abrams.

 

In trilogia initiala "Razboiul stelelor", Harrison Ford a interpretat rolul lui Han Solo, Carrie Fisher a jucat rolul printesei Leia, iar Mark Hamill l-a interpretat pe Luke Skywalker, insa deocamdata nu se stie daca in noul film vor juca personajele care i-au consacrat sau vor primi alte roluri.

 


Alaturi de Andy Serkis ("Stapanul inelelor") si de Oscar Isaac ("Inside Llewyn Davis"), in "Razboiul stelelor VII" au fost distribuiti actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies