marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chiwetel Ejiofor, actorul nominalizat la Oscar in  12 Years a Slave, pregateste un nou film impresionant: acesta va juca rolul traficantului de droguri britanic Thomas Mcfadden

Actorul Chiwetel Ejiofor va interpreta, in locul lui Don Cheadle, rolul principal intr-un nou film despre traficantul de droguri britanic Thomas Mcfadden, care a petrecut cinci ani intr-o inchisoare din Bolivia.

Chiwetel Ejiofor, actorul nominalizat la Oscar in 12 Years a Slave, pregateste un nou film impresionant: acesta va juca rolul traficantului de droguri britanic Thomas Mcfadden

Filmul, intitulat "Marching Powder", are la baza cartea din 2003 "Marching Powder: A True Story of Friendship, Cocaine, and South America's Strangest Jail", scrisa de britanicul Thomas Mcfadden in colaborare cu jurnalistul australian Rusty Young, cei doi fiind si autori ai scenariului noului proiect cinematografic, informeaza contactmusic.com.


Potrivit site-ului deadline.com, traficantul de droguri britanic Thomas Mcfadden a fost inchis timp de cinci ani in faimoasa inchisoare San Pedro din Bolivia, care era administrata de detinuti. Rusty Young, un jurnalist din Australia, a auzit despre viata pe care o ducea McFadden in inchisoarea boliviana in timpul unei calatorii in America de Sud si a mituit gardienii pentru a-i permite sa imparta celula cu traficantul britanic. De aici a pornit si ideea unei carti despre una dintre cele mai neobisnuite inchisori din istorie, unde detinutii isi cumparau celulele de la agenti imobiliari, unde existau magazine si restaurante si sute de femei si copii traiau alaturi de membrii familiei inchisi aici.

 

 

 

Politicienii corupti si baronii drogurilor locuiau in apartamente de lux, iar in locurile unde copiii se jucau in timpul zilei, existau laboratoare de prelucrare a cocainei in timpul noptii. Initial, filmul "Marching Powder" trebuia sa fie realizat in 2008, cu Don Cheadle in rolul principal, insa proiectul a ramas nefinalizat.

 


Actorul de film si televiziune Chiwetel Ejiofor s-a nascut in 1977. Printre cele mai recente filme ale sale se numara "Sfarsitul jocului/ Endgame", de Pete Travis, "American Gangster", de Ridley Scott, "Vorbeste cu mine/ Talk to Me" (2007), pentru care a castigat un premiu Independent Spirit la categoria cel mai bun actor in rol secundar, si "Omul din interior/ Inside Man", de Spike Lee.

 


Pentru rolul din "12 ani de sclavie", de Steve McQueen, Ejiofor a castigat in 2014 premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, precum si un premiu BAFTA si trofeul London Critics Circle Film.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies