marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chiwetel Ejiofor, viitorul inamic al agentului 007 ? Producatorii vor sa-l aduca in franciza in rolul negativ din Bond 24

Dupa succesul inregistrat in acest an cu drama 12 Years a Slave, in care joaca rolul lui Solomon Northup, Chiwetel Ejiofor ar putea pune mana pe cel mai dorit rol din Marea Britanie. Cei de la Variety scriu ca producatorii urmatorului film cu James Bond l-au luat in vizor pentru rolul eroului negativ.

Chiwetel Ejiofor, viitorul inamic al agentului 007 ? Producatorii vor sa-l aduca in franciza in rolul negativ din Bond 24

 

Javier Bardem a oferit unul dintre cei mai buni eroi negativi din istoria francizei James Bond, acum 2 ani, in Skyfall. Iar producatorii cauta un actor pe masura pentru Bond 24.

 

Cei de la Variety au publicat informatia cum ca MGM si Sony au pus ochii pe Chiwetel Ejiofor. Britanicul a avut un an splendid, dupa ce a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din drama 12 Years a Slave si a castigat premiul BAFTA pentru rol principal.

 

Surse apropiate studiourilor au declarat ca Ejiofor este favorit pentru fi urmatorul erou negativ ce trebuie sa il infrunte pe agentul 007. Nu a fost facuta nici o oferta concreta, insa urmeaza negocierile.

 

 

 

 

Daniel Craig va reveni in rolul agentului 007 si la carma filmarilor se intoarce Sam Mendes, cel care a regizat si Skyfall. In distributie sunt asteptati sa se intoarce Ralph Fiennes, Ben Wishaw si Naomie Harris. Skyfall este singurul film din serie care a facut incasari de 1 miliard de dolari.

 

Filmarile ar trebui sa inceapa in aceasta vara, urmand ca filmul sa fie lansat pe 6 noiembrie 2015. Producatorii cauta acum actrite pentru fetele Bond, iar primele zvonuri sustin ca acestia vor la casting actrite britanice sau scandinave.


Chiwetel Ejiofor a fost eroic in 12 Years a Slave, unde a jucat rolul lui Solomon Northup, un negru liber transformat in sclav timp de 12 ani, insa nu este strain de roluri negative, ca cele din Children of Men sau Four Brothers. In aceasta perioada, Ejiofor a inceput filmarile la "Z for Zacharian", cu Chris Pine si Margot Robbie si va juca in "Triple Nine".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies