marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chloe Moretz reface una dintre cele mai sangeroase scene din istoria filmului. Prima imagine din remake-ul unui horror clasic - Carrie

Revista Entertainment Weekly a publicat prima imagine a remake-ului de la filmul de groaza Carrie (1976) - primul mare hit al lui Brian De Palma.

Chloe Moretz reface una dintre cele mai sangeroase scene din istoria filmului. Prima imagine din remake-ul unui horror clasic - Carrie

Moretz recreeaza scena legendara in care timida adolescenta Carrie este scaldata cu sange de porc in noaptea balului de absolvire de catre colegii care si-au ales prost tinta pentru inca o gluma malefica.  Acest moment a fost numit cea mai sangeroasa scena din istoria filmului.


Chloë Grace Moret arata ingrozita in imaginea teribila cu Carrie acoperita de sange.  Tanara de 15 ani care s-a facut cunoscuta in lumea cinematografiei in special pentru rolurile din Kick-Ass, (500) Days of Summer sau Let Me In, Hugo si Dark Shadows si-a uimit deja colegii de platou la filmarile pentru Carrie, pelicula produsa de MGM si Screen Gems si regizata de Kimberly Peirce.
 

 

"Interpretarea lui Chloe mi-a dat lacrimi la propriu. Este foarte emotionanta si chiar mi-a starnit mila in rolul lui Carrie" a povestit colega ei de platou Judy Greer in urma cu cateva saptamani. Chloe Moretz  le-a invins la auditii pe Haley Bennett, Dakota Fanning, Emily Browning, Lily Collins si Bella Heathcote pentru acest rol.



 

Romanul Carrie a fost initial respins, iar Stephen King a aruncat demoralizat manuscrisul la gunoi. Sotia sa, insa, i-a propus cateva modificari si, dupa ce acesta le-a facut, Carrie a avut un mare succes.La fel ca majoritatea cartilor sale, a fost ecranizat, de doua ori chiar: prima data in 1976, in regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek in rolul principal, iar a doua oara in 2002, in regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretand-o pe Carrie.

Cea mai populara ramane insa varianta in care Sissy Spacek  i-a dat viata lui Carrie, adolescenta tulburata care isi macelareste colegii de liceu. Filmul a fost nominalizat la 2 premii Oscar, pentru cea mai buna actrita in rol principal, Sissy Spacek si cea mai buna actrita in rol secundar, Piper Laurie. Acesta a fost prima adaptare pe marile ecrane dupa un roman scris de Stephen King si in acelasi timp, este primul roman publicat de scriitor, in 1974.


In noul remake ce se va lansa in august 2013 mai joaca Julianne Moore in rolul mamei lui Carrie. Carrie este o adolescenta retrasa si batjocorita de colegii ei de liceu, care traieste alaturi de mama sa, o fantatica credincioasa, care isi tine fiica inchisa mai tot timpul in casa. Mama acesteia o invata pe Carrie ca orice e legat de sex e un lucru rau si murdar si ca baietii trebuie ocoliti. Putini stiu insa ca linistita si tacuta Carrie are puteri telekinetice. De aceea, cand la balul de la scoala, doi colegi pun la cale o gluma, Carrie se infurie si, inconstient, declanseaza un dezastru si un masacru sangeros.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies