marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chloe Moretz, pustoaica minune a Hollywood-ului, apare intr-o noua imagine sangeroasa din Carrie: Interpretarea lui Chloe te face sa plangi

La o saptamana de la publicarea primei fotografii din remake-ul filmului de groaza Carrie (1976), cei la MGM au publicat noi imagini cu personajul pe care il va interpreta Chloe Moretz, pustoaica-minune de la Hollywood.

Chloe Moretz, pustoaica minune a Hollywood-ului, apare intr-o noua imagine sangeroasa din Carrie: Interpretarea lui Chloe te face sa plangi

 In filmul realizat de MGM si Screen Gems, regizat de Kimberly Peirce, Moretz recreeaza scena legendara in care timida adolescenta Carrie este scaldata cu sange de porc in noaptea balului de absolvire de catre colegii care si-au ales prost tinta pentru inca o gluma malefica. Acest moment a fost numit cea mai sangeroasa scena din istoria filmului.
 


Tanara de 15 ani apare in mai multe fotografii in care este imbracata in rochia pe care o purta la bal, insa infatisarea este departe de imaginea unei adolescente fericite, tinand cont ca pe tot corpul este plina de sange, cu o figura infricosata si speriata.

 


 


"Interpretarea lui Chloe m-a emotionat si m-a facut sa imi dea lacrimile la propriu. Este foarte emotionanta si chiar mi-a starnit mila in rolul lui Carrie" a povestit colega ei de platou Judy Greer in urma cu cateva saptamani. Chloe Moretz le-a invins la auditii pe Haley Bennett, Dakota Fanning, Emily Browning, Lily Collins si Bella Heathcote pentru acest rol.
 

 

Chloe Moretz a vorbit despre schimbarile pe care a fost nevoita sa le faca dupa ce a aflat vestea ca a primit rolul principal din acest film. "Este foarte mult de munca, dar imi place. Niciodata nu am tratat cu atata seriozitate si atat de profund un rol. Mi-am schimbat coafura si look-ul pentru a intra cat mai bine in pielea personajului. Scenariul se aseamana foarte mult cu actiunea din roman", a marturisit Chloe pentru ETOnline.

 


Romanul Carrie a fost initial respins, iar Stephen King a aruncat manuscrisul la gunoi. Sotia sa, insa, i-a propus cateva modificari si, dupa ce acesta le-a facut, Carrie a avut un mare succes. La fel ca majoritatea cartilor sale, a fost ecranizat, de doua ori chiar: prima data in 1976, in regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek in rolul principal, iar a doua oara in 2002, in regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretand-o pe Carrie.


In noul remake ce se va lansa in august 2013 mai joaca Julianne Moore in rolul mamei lui Carrie. Carrie este o adolescenta retrasa si batjocorita de colegii ei de liceu, care traieste alaturi de mama sa, o fantatica credincioasa, care isi tine fiica inchisa mai tot timpul in casa. Mama acesteia o invata pe Carrie ca orice e legat de sex e un lucru rau si murdar si ca baietii trebuie ocoliti. Putini stiu insa ca linistita si tacuta Carrie are puteri telekinetice. De aceea, cand la balul de la scoala, doi colegi pun la cale o gluma, Carrie se infurie si, inconstient, declanseaza un dezastru si un masacru sangeros.
 


Chloe Moretz este una dintre cele mai cautate tinere actrite de la Hollywood pregatind pentru urmatorii 2 ani nu mai putin de 8 filme printre care: Carrie, Kick-Ass 2: Balls to the Wall si The Devil and the Deep Blue Sea.
 

 

sursa foto: dailymail.co.uk


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies