marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth, in locul lui Mel Gibson in reboot-ul seriei Arma Mortala? Hollywood-ul pregateste un nou remake al unei serii de succes

Lethal Weapon ar putea fi urmatorul film care sa aiba un reboot, Chris Hemsworth primind o propunerea pentru rolul principal.

Chris Hemsworth, in locul lui Mel Gibson in reboot-ul seriei Arma Mortala? Hollywood-ul pregateste un nou remake al unei serii de succes


Potrivit The Tracking Board, productia nu va fi un remake care sa respecte in totalitate filmul original, urmand ca povestea sa fie axata pe fiul unui fost politisit care se decide sa urmeze cariera tatalui sau.


Joel Silver, producatorul Lethal Weapon, va face parte si din noul proiect, urmand ca Justin Lin sa se ocupe de regie. Despre actorii care vor interpreta rolurile lui Martin Riggs si Roger Murtaugh inca nu exista informatii, cei de la Tracking Board sugerand faptul ca Shane Black, scenaristul filmului original, sugerand ca acesta a avut ideea realizarii unui reboot.   Pana acum, presa straina a scris ca starul din Thor, Chris Hemsworth ar fi cel vizat pentru rolul principal.


Lethal Weapon prezinta povestea plina de adrenalina a prieteniei care se leaga intre doi politisti, Martin Riggs - un alb rebel care, de cand i-a murit sotia, se arunca in tot felul de actiuni riscante fara sa-i pese de viata, si Roger Murtaugh – politist de culoare.


Familist convins, tatal unei fiice superbe pe nume Rianne, Murtaugh tocmai a implinit 50 de ani, dar tot se mai gandeste ca ar fi putut fi medic. In numai 24 de ore, cei doi devin parteneri si trec impreuna printr-o nesfarsita serie de aventuri; ucid mai multi “baieti rai”, supravietuiesc unei curse in desert, manuiesc toate armele posibile si imposibile, sar de pe cladiri, o salveaza pe Rianne, trec cu masina prin ziduri, sunt torturati si asta nu e totul.

 



Modifică setările cookies